Video edit programı olarak biliyorum ve bu gece uyurken indirim dedim.Şuan kullanacağımız işimizi görür tam ismiyle versiyonu hangisidir acaba?
Sony Vegas
· 10 Replies · 2.2K views 0 reading
10 Replies
Video edit programı olarak biliyorum ve bu gece uyurken indirim dedim.Şuan kullanacağımız işimizi görür tam ismiyle versiyonu hangisidir acaba?
Pro 8.0 🍺
Pro 8.0 🍺
teşekkürler sonyvegas sürümleri serialli mi?
Pro 8.0 🍺
teşekkürler sonyvegas sürümleri serialli mi?
evet serialli olması lazım ama internetten crack bulabilrsin.
Sony Vegas 8.0 Pro. En rahat kullanabileceğin versiyonu. Sade ve güzel 🍺
Special thx to FlexiSony Vegas 8.0 Pro. En rahat kullanabileceğin versiyonu. Sade ve güzel 🍺
Merhaba,dün akşam sony vegas 10.0 indirdim süresiz.Onu kullanıyorum.Değişen bir şey var mı acaba?
Sony Vegas 8.0 Pro. En rahat kullanabileceğin versiyonu. Sade ve güzel 🍺
Merhaba,dün akşam sony vegas 10.0 indirdim süresiz.Onu kullanıyorum.Değişen bir şey var mı acaba?
O biraz daha karışık diye biliyorum.
Special thx to FlexiSony Vegas 8.0 Pro. En rahat kullanabileceğin versiyonu. Sade ve güzel 🍺
O biraz daha karışık diye biliyorum.
Aynen öyle 🤝
Ps : Eğer netten ders aratırsan genellikle Pro 8.0 üzerine daha kolay olur senin için summer6:
Aynen öyle 🤝
Ps : Eğer netten ders aratırsan genellikle Pro 8.0 üzerine daha kolay olur senin için summer6:
8.0 tam bi link bulamadım ve 10.0 portableydi 😆 o yüzden indirdim.8.0 crack bulunuyor derseniz 8.0 indirim.
Aynen öyle 🤝
8.0 tam bi link bulamadım ve 10.0 portableydi 😆 o yüzden indirdim.8.0 crack bulunuyor derseniz 8.0 indirim.
TOXIC PRO burayı bi ziyaret et bro ❤️
Log in to write a reply.
Log In