K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #1 Sonunda bitti sonunda bitti ve sonunda bitti okan abi k.bakmaaa <3 summer1: Hic bir talismanımı satın almamıstım ama sonunda satın alabildim bot pc reset attı guild baskanına verdim oda bu charıma geri verdi saolsun ona burdan opucukler 😘 Sımdı statlarda ve +da sıraa :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Rede ⭐ 15y 15 yil once #2 Hayırlı olsun nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T toricelli ⭐ 15y 15 yil once #3 tebrikler çok cool duruyor 😎 diğerlerini kaç günde toplamıştın acaba biraz bilgi verebilirmisin? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #4 Hayırlı olsun 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Buzzz ⭐ 18y 15 yil once #5 Hayırlı olsun ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os3 ⭐ 15y 15 yil once #6 Hayırlı olsun cenabet nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lemus ⭐ 18y 15 yil once #7 Secmetia iyidir candır--Hayırlı Olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #8 Hayırlı olsun cenabet nese:Eyw yavruu 😄tebrikler çok cool duruyor 😎 diğerlerini kaç günde toplamıştın acaba biraz bilgi verebilirmisin?Saol 😘 Walla FW geldıgınden berı 3 hafta oncesıne kadar dustu ne dustuyse 😊 Hayırlı olsun nese:Saol nese: @Gerisi Hepınız cok saolun alıntı yapmama ızın vermıyorlar:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warrison1 ⭐ 16y 15 yil once #9 hayırlı olsun 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #10 hayırlı olsun 🍺Tesekkurler < 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GNR ⭐ 18y 15 yil once #11 Hayırlı olsun darısı bizlere TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T toricelli ⭐ 15y 15 yil once #12 Son olarak şunuda sorayım tek charlamı girdin forgottene yoksa başka charlarladamı girdin? Biraz hızlı toplamışın o bakımdan summer6: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #13 2 Charla gırdım 2side glaiver 102-103 lvllar 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #14 işte bu 👍 Hayırlı olsn hacım 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GNR ⭐ 18y 15 yil once #15 Benim kendi şahsi düşüncem 110 lvl charlara daha zor çıkıyor kartlar 101 - 106 arası sanki daha fazla drop oluyor :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #16 @lorasaynen ole hacım işte bu 😊Tesekkurler <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BayPipo ⭐ 16y 15 yil once #17 GZ BRO 3 KERE 3. SEVİYEYE GİRDİM HİC CIKMADI TALİSMAN Bİ TAKTİK VARSA ACIKLAYN YA NOLURSUNUZ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #18 Yok hacım tamamen sans ısı bı gunde 3 kere cıkardıgım oldu 3 hafta hıc cıkaramadıgım oldu (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #19 TebriklerExtraloob'dan önce aldın o da bugün içersinde alıcaktı global topic'ini bekliyoruz summer1: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS OP ⭐ 16y 15 yil once #20 Bende beklıyodum walla ondan acım dedım hemen xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil