Extraloob adminim alıcağın silaha Bak gözün acılsın^^^^ 🍺
Isis dede A grade Staff varmış^^^^
A
- Resim Silinmiş.
B
- Resim Silinmiş.
Kardeşlik Alıntıdır^^^
🍿
Alın Size A ve B Grade Glavie
· 8 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Daha hiç göremedim buraları yıllardır oynamıyordum oyunu 1 ay önce başladım.Elime yüzüme bulaştı gece bırakıyorum bota sabaha level down 😁
Daha hiç göremedim buraları yıllardır oynamıyordum oyunu 1 ay önce başladım.Elime yüzüme bulaştı gece bırakıyorum bota sabaha level down 😁
hehe wizardmı^^ Kendinden 5-10 lvl düşük mobslara kur botu:D 🎅
çok gördük bunları hatta görmeyi bıraktık görevlerini aldık yapıyoruz 2/8 😎
Evet hiç düşük level wizard çar kasmamıştım.0 dan başlayınca zor oldu baya.Bnm zamanımda 80 level vardı.Vahh ne günlerdi gm görenlere imrenirdik. 😜
Evet hiç düşük level wizard çar kasmamıştım.0 dan başlayınca zor oldu baya.Bnm zamanımda 80 level vardı.Vahh ne günlerdi gm görenlere imrenirdik. :P
baltacısafak vardı bilirmisiniz 60 lv sınırda 57 blade kasmıstı ama hic unutmam 7-24.5 elle kastı adam charı bi ara gmler falan izliyordu illegal program mı kullanıyor diye.
Güzel güzel,ama parlamaması kötü
P
PenSpinner
⭐ 17y
ZSZC oynayanlar bilir bunları Type 1 (Orjinal ) 2 ve 3'de ( Mısır silah ve kıyafetleri ) olarak yer alıyordu ZSZC'de.Alanlara ve alıcak olanlara hayırlı olsun 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap