Icerige atla
Extraloob

Alın Size A ve B Grade Glavie

· 8 Yanıt · 3.2K görüntüleme
T
TheRinG OP ⭐ 16y
Extraloob adminim alıcağın silaha Bak gözün acılsın^^^^ 🍺

Isis dede A grade Staff varmış^^^^

A
- Resim Silinmiş.

B
- Resim Silinmiş.

Kardeşlik Alıntıdır^^^

🍿
8 Yanıt
U
Uprising ⭐ 19y
Daha hiç göremedim buraları yıllardır oynamıyordum oyunu 1 ay önce başladım.Elime yüzüme bulaştı gece bırakıyorum bota sabaha level down 😁
T
TheRinG OP ⭐ 16y
Daha hiç göremedim buraları yıllardır oynamıyordum oyunu 1 ay önce başladım.Elime yüzüme bulaştı gece bırakıyorum bota sabaha level down 😁

hehe wizardmı^^ Kendinden 5-10 lvl düşük mobslara kur botu:D 🎅
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok gördük bunları hatta görmeyi bıraktık görevlerini aldık yapıyoruz 2/8 😎
U
Uprising ⭐ 19y

Evet hiç düşük level wizard çar kasmamıştım.0 dan başlayınca zor oldu baya.Bnm zamanımda 80 level vardı.Vahh ne günlerdi gm görenlere imrenirdik. 😜
R
RiqueLme ⭐ 19y

Evet hiç düşük level wizard çar kasmamıştım.0 dan başlayınca zor oldu baya.Bnm zamanımda 80 level vardı.Vahh ne günlerdi gm görenlere imrenirdik. :P

baltacısafak vardı bilirmisiniz 60 lv sınırda 57 blade kasmıstı ama hic unutmam 7-24.5 elle kastı adam charı bi ara gmler falan izliyordu illegal program mı kullanıyor diye.
K
Kai ⭐ 18y
Güzel güzel,ama parlamaması kötü
P
PenSpinner ⭐ 17y
ZSZC oynayanlar bilir bunları Type 1 (Orjinal ) 2 ve 3'de ( Mısır silah ve kıyafetleri ) olarak yer alıyordu ZSZC'de.Alanlara ve alıcak olanlara hayırlı olsun 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: