evet arkadaşlar mallesef geceleri pc kendini kapatıyomuş ve haberim olmuyomuş çünkü g üç ayarlarında uyku modu açıkmış 1 saat içerisinde kapatıyomuş kendini 😊 normalde çarların şuan 71 72 olması gerekdi ama 67 68 oldular neyse önemli deil bunlarıda kapatıcaz herşey zamanla 😄 78 80lere geçtigim için çar birazda olsa yatma noktasına geliyor kasdığım slot çok iyi bide onun için bazen 3 gp çıkıyor hp 5 6k ya düşüyor bende dedim çarlardan buf ayarlayayım 😊 neyse biraz susalım ss ler konuşsun 💃 ☕
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sonunda wing tribelerdeyiz
· 19 Yanıt · 9.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Keşke farmlarını yapsaydın charında var sıkıntı olmazdı.
Bkz: Ben 300k kastım dayanaamadım exp kasmaya başladım şmdi çekıyorum çilesiini 😞
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Wize sadece fence bas pain basarsan warrior hemen pert olur xD
Wize sadece fence bas pain basarsan warrior hemen pert olur xD
😊 I_Neqr0maN_I wiz clericde res var bu 1 wariorda yatmıyor zaten bu 2 😄 farm için 105 görevi çok kolay
kuzum bilmeden konuşmayalım, farm tarih olalı yıllar oldu önce lvl 110 olacaksın sonra 8li party'e girip 3 ayda 1m sp kasacaksın bu kadar basit ^^
kuzum bilmeden konuşmayalım, farm tarih olalı yıllar oldu önce lvl 110 olacaksın sonra 8li party'e girip 3 ayda 1m sp kasacaksın bu kadar basit ^^
3 ayda o kadar geliyormu abi 😱
O char Warrior/Bard mı yoksa ben mi yanlış görüyorum?
O char Warrior/Bard mı yoksa ben mi yanlış görüyorum?
ya o çar 30 lvl stal çarıydı ve warior barddı kasmam demişdim ama kasıyorum şuan ama 30lvlde şuan bard ve skilllerini sildim 😄 çarı şehre götürmedigim için skilleride sıfırlamıyorum haha 😄 heralde 1 haftadır pot almaya gitmiyor 😊 💃 🍺 ☕
U
Uniqq_StaFF
⭐ 16y
ben şuanda 85-87 lerdeyim aynı bendede 1 wiz 1 warıor var char çoğu zmn yatıyor ben str int falan basmıyorum ama 600k sp kastım şimdi 450 k kaldı bunları antelopelerden kasana
U
Uniqq_StaFF
⭐ 16y
fotoların gözükmesi için kod neyy
2 tane 40 50 vl ezik bard çar bul getir tambourlar magic dance açar çok işe yarar kasılırken hem gelen exp çoğalır pt ort düşçeğinden..
2 tane 40 50 vl ezik bard çar bul getir tambourlar magic dance açar çok işe yarar kasılırken hem gelen exp çoğalır pt ort düşçeğinden..
😄 vardı bizim akademi çarlarından kalan fakat hepsinin ıd pw yi çöpe attım kağıttaydı işe yaramaz diye düşünmüştüm o zamanlar
W
wizard4ever_
⭐ 18y
Güzelmş:)
110 lvl Wiz char nasıl yatıyor 78-80lerde sasırıyorum bende de 110 FF Wiz/Cleric 94 Mob Taxi Plvl yapıyorum TL ile toplasan 6 gunde 1 defa yatıyor oda lagdan 😊
T
TheCunninG
⭐ 19y
Gz
110 lvl Wiz char nasıl yatıyor 78-80lerde sasırıyorum bende de 110 FF Wiz/Cleric 94 Mob Taxi Plvl yapıyorum TL ile toplasan 6 gunde 1 defa yatıyor oda lagdan :)
cleric seninki bunu çözemiyomusun ? bardla cleric birmi 😊 buna yorum bile yapmazdımda gaza geldim ^^ ayrıca mobdan moba fark var kimisi phy vurur kimisi mag hem yatıyor demedim hp 5 veya 6 kya düşüyor dedim 😊 neyse boşa gitti yorum attığım mesaja yazık 😊 ☕
Hunter Thief Cavede Kasıcan ^^
3 ay mı =D 3 kişi 1 günde 130k sp kasıyoruz 😄 biri sıkılınca diğer geçiyor göreve devam ibot olmadı lanet şey 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap