Icerige atla
Extraloob

sonunda B grade xD

· 25 Yanıt · 3.1K görüntüleme
C
cLonny OP ⭐ 18y

101lv chest'den düşmüştür. Chest'de sadece 2 blue vardı 😎
25 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bu 11 dg iteme direkt +2 basanı değil mi ? Birde bu 12 dg nin A grade var mı ? Varsa sanırım oda +1 basıyor o zaman aklıma şu sorular geliyor 11lvl elixirler ne ayak 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
A
Avasin ⭐ 17y
nice + lara o zmn 😊
C
cLonny OP ⭐ 18y
Bu 11 dg iteme direkt +2 basanı değil mi ? Birde bu 12 dg nin A grade var mı ? Varsa sanırım oda +1 basıyor o zaman aklıma şu sorular geliyor 11lvl elixirler ne ayak 😆

12lv a grade elixirde var. Ayrıca bu 12lv adv. elixirler her degree ye basılabiliyor. Foot u mu +6 yapayım, onuda +8 yapacağım shoulder gibi 😎
Q
Quattro ⭐ 19y

12lv a grade elixirde var. Ayrıca bu 12lv adv. elixirler her degree ye basılabiliyor. Foot u mu +6 yapayım, onuda +8 yapacağım shoulder gibi 8)

Her dereceye basılabiliyormu ne güzelmiş basılmaz ise en az 6 ay beklersin çünkü bunu kullanmak için makara:
C
cLonny OP ⭐ 18y

12lv a grade elixirde var. Ayrıca bu 12lv adv. elixirler her degree ye basılabiliyor. Foot u mu +6 yapayım, onuda +8 yapacağım shoulder gibi 8)

Her dereceye basılabiliyormu ne güzelmiş basılmaz ise en az 6 ay beklersin çünkü bunu kullanmak için makara:

Çoğu kişi bilmez basıldığını ^^ ama basılıyor 😎
H
bizde şans yokki senin kadar düşsün 😁
C
cLonny OP ⭐ 18y

bana diyene bak 😁 o kadar nova dropladın hala bizde yokki şans diyorsun 😈
H

bana diyene bak 😁 o kadar nova dropladın hala bizde yokki şans diyorsun 😈

Fake onlar fake bende şans ne arar 😈 😁
Char bomba olmuş gibi benimkiside seninkinin yanında ezik kalıyor 😢
M
kırdıgın item + kactı hayırlı olsun 😜
C
cLonny OP ⭐ 18y
101+0 ve 2 blue vardı 😜
T
hayırlı olsun hacım 😊

ps:L1e ile yine partye gel.bakarsın ona da sox weapon gelir. pray: 😜
C
cLonny OP ⭐ 18y
hayırlı olsun hacım 😊

ps:L1e ile yine partye gel.bakarsın ona da sox weapon gelir. pray: :P

hacı şu an 104 pt'deyiz, o bittiğinde gelirim 😄
ps : Sen Ev'e 6 da gelmeyecekmiydin ? 🤔
T
hayırlı olsun hacım 😊

ps:L1e ile yine partye gel.bakarsın ona da sox weapon gelir. pray: :P

hacı şu an 104 pt'deyiz, o bittiğinde gelirim 😄
ps : Sen Ev'e 6 da gelmeyecekmiydin ? 🤔

okulda tarihçi çok kafa açıyordu ben de bir hava alayım öğleden sonra dedim 😈 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y
Gratz. 😈
B
bLujCzz ⭐ 16y
yav arkadaş ben günde 40 tane item kırdırıyorum rondo ile birşey çıkmıyor :S networkdan ne kadar item varsa alıyorum kırdırıyorum çıkmıyor ben mi hata yapıyorum yoksa? nasıl kırdırdın söylermisin hele kardeş.
A
asd123asd1 ⭐ 16y
YYe bastı Dismantle dedi , tüh.
C
cLonny OP ⭐ 18y
yav arkadaş ben günde 40 tane item kırdırıyorum rondo ile birşey çıkmıyor :S networkdan ne kadar item varsa alıyorum kırdırıyorum çıkmıyor ben mi hata yapıyorum yoksa? nasıl kırdırdın söylermisin hele kardeş.

çok basit 😁
bot'a baktım 3 item düşmüş. Gittim storage'e aldım o üç itemi 😄 gittim 1200 adet rondo aldım. Chest olandan bu şey düştü 😁
A
apoli ⭐ 17y
nee bende 101 +3 blue lu kırdırıp 12 level advance almıştım ne işime yararki diye 10m satmıştım sonrada 11D elixir a almıştım 60mye abooooooooooooo 😄
A
ALpique ⭐ 17y
Sana anlam veremıyorum 😄 102 lv ne knight ne baronet 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: