S Swatch OP ⭐ 17y 16 yil once #1 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
_ _By_DaDaSsS_ ⭐ 17y 16 yil once #2 2 tane konu acmısın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nebula ⭐ 19y 16 yil once #3 isy beklerken gördüm bende güzel olmuş böyle kalsın bence 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HuseyinKaya ⭐ 16y 16 yil once #4 :S nie bir mobun adı deişir ki anlamadm :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 16 yil once #5 :S nie bir mobun adı deişir ki anlamadm :Syanlış yazmışlar ne olacak. daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GteGrenSemsiye ⭐ 19y 16 yil once #6 Lag dicem değil çünkü neptune de ben de gördüm. Büyük ihtimal bir dahaki salı düzeltirler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J John.Locke ⭐ 16y 16 yil once #7 düzeLtiLmeydyse yeni b mob qELicektr heraLde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil