Icerige atla
Extraloob

Sokağı bu yüzden bıraktık

· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Unfaithful
Unfaithful OP ⭐ 16y
Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
9 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
vay be hüzünlendim valla
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yazık , çok yalnızlaştık teknolojiyle beraber.Kavgalarımıza kadar özlüyorum o günleri 😊 .Birde biz yalnızlaştıkça bize online oyunları dayattılar , arkadaşlarınızla "beraber" oynayın sloganıyla.Olmadı ki ...

Londraya giden bir arkadaşım , metroda okuldan çıkan gençlerin birbirleriyle konuşmak yerine bütün gün akıllı telefonlarla oyun oynadığını söylemişti.Hatta 80 yaşında ki dedelerin ninelerin , hoş sohbet teyzelerin ellerinde bile samsunglar iphonelar varmış. Türkiye'nin ilk kez teknolojide geri kalmasına sevindim 😊
Unfaithful
Unfaithful OP ⭐ 16y
3 4 sene önce dışarlara cıkar hergün top oynardım. Ama bilgisayara bir baglandım yıllardır düzen bozuldu. Uyku problemimi desen, liseyi bile bi gıdım ders çalışarak bitirmemiştim. Bilgisayarın yüzünden. Bir oturuyoruz başına benim gibi olanlar saatlerce yazık valla. Ama artık geç böyle devam 😄 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
akşamları 10-20 kişi bisikletle çete gibi dolaşırdık mahalleye internet cafe açılınca birde redalert çıkınca millet cafeden çıkmaz olmuştu :S
Unfaithful
Unfaithful OP ⭐ 16y
Yazık , çok yalnızlaştık teknolojiyle beraber.Kavgalarımıza kadar özlüyorum o günleri 😊 .Birde biz yalnızlaştıkça bize online oyunları dayattılar , arkadaşlarınızla "beraber" oynayın sloganıyla.Olmadı ki ...

Londraya giden bir arkadaşım , metroda okuldan çıkan gençlerin birbirleriyle konuşmak yerine bütün gün akıllı telefonlarla oyun oynadığını söylemişti.Hatta 80 yaşında ki dedelerin ninelerin , hoş sohbet teyzelerin ellerinde bile samsunglar iphonelar varmış. Türkiye'nin ilk kez teknolojide geri kalmasına sevindim :)

Çok haklısınız. Online oyunlarda cabası oldu. Artık bu şekilde devam edicez anlaşılan kurtuluş yok.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Londraya giden bir arkadaşım , metroda okuldan çıkan gençlerin birbirleriyle konuşmak yerine bütün gün akıllı telefonlarla oyun oynadığını söylemişti.Hatta 80 yaşında ki dedelerin ninelerin , hoş sohbet teyzelerin ellerinde bile samsunglar iphonelar varmış. Türkiye'nin ilk kez teknolojide geri kalmasına sevindim :)

Çok haklısınız. Online oyunlarda cabası oldu. Artık bu şekilde devam edicez anlaşılan kurtuluş yok.

Sen bir işe gir evlende bak vakit bulabilecenmi oyuna 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
hiçbirini oynamadım, futbol sevmediğimden heralde 😄
F
frityus ⭐ 17y
Hepiniz haklısınız

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: