Icerige atla
Extraloob

İşte bu yüzden kassadin banlanıyor

· 11 Yanıt · 2.7K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
ww lv 11 de afk oldu 4 vs 5 oynadık tüm lanelere hızlıca gidp kontrol etmeye calıstım teemo trolledi tf ye falan gelmedi oyun sonu dedim ki bu oyun ancak backdoorla kazanılır.Son 3 kuleyi backdoorla aldım ve ardından sırayla 3 inhiyi aldım peşimde 5 kişi kovaladı ama blueyula ultilerle yakalanmadım ve 3 inhi gittikten sonra adamları tek tek ayıkladım tf de ve oyunu kazandık.

11 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
diğer oyunlarda eşit gitmişsin ama son oyunda karşıdaki team büyük ihtimal kötü oynadığı için fazla kill aldın.
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
diğer oyunlarda eşit gitmişsin ama son oyunda karşıdaki team büyük ihtimal kötü oynadığı için fazla kill aldın.

yüzde 70 kazanma oranım var kassa ile. 30 kill alınca illa karşı kötü gelir demi 1 i altındı karsıdan hatta diğerleri de muhtemelen silver 4 5.Eşit gitmeden kastın 10 10 16 ise evet last hit yapmıyorum kill için takım alsın kafi anlayısındayım.
F
frityus ⭐ 17y
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi

yüzde 70 kazanma oranım var kassa ile. 30 kill alınca illa karşı kötü gelir demi 1 i altındı karsıdan hatta diğerleri de muhtemelen silver 4 5.Eşit gitmeden kastın 10 10 16 ise evet last hit yapmıyorum kill için takım alsın kafi anlayısındayım.

Gold 1 falan iyi oyuncu değiller ashamed0003
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
helal
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi

Gold 1 falan iyi oyuncu değiller ashamed0003

Üstad diamond sın sanırım summer4: 🤔
W
Warmoon ⭐ 18y
xPeke TR detected makara:
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@Triptonic
Laf sokma amaçlı söylemiyorum:
Henüz oyunu kısa süredir oynuyorsun diyebiliriz, bu nedenle yaptığın bazı şeylerin doğru olduğunu düşünüyorsun (örn; last hit'e odaklanmayıp kill peşinde koşmak) ancak doğru olmayabiliyorlar, bu yüzden insanlar ters cevap verdiğinde sinirlenmek yerine ne demek istediklerine dikkat et.
Skorun için de ayrıyetten tebrik ederim.
F
frityus ⭐ 17y
@Trip

Oyunu bırakma sebebimsiniz 😊
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
@Triptonic
Laf sokma amaçlı söylemiyorum:
Henüz oyunu kısa süredir oynuyorsun diyebiliriz, bu nedenle yaptığın bazı şeylerin doğru olduğunu düşünüyorsun (örn; last hit'e odaklanmayıp kill peşinde koşmak) ancak doğru olmayabiliyorlar, bu yüzden insanlar ters cevap verdiğinde sinirlenmek yerine ne demek istediklerine dikkat et.
Skorun için de ayrıyetten tebrik ederim.

Tabiki yanlış anlamadım zaten mesajını yorumun için de teşekkür ederim ayrıca. Sen ensar ve sarko dan öğrendiğim şeyler var tabiki de farma odaklanmak 15 20 minyonun 1 kill ettiği vs. Oyunu 2 3 aydır falan adam akıllı oynuyorm doğru. Ancak şuan kesinlikle farm(last hit), odaklıyım ve kesinlikle kill çaldı ks falan gram umrumda değil killi almış olmak önemli görüşündeyim.Kesinlikle kill peşinde de koşmuyorum çok killi alınca oyun kazanılmıyor takım oyunu sonucta hatta kasmamış adamlara salıyorum genelde.Bu oyunda da 1 kere ks liyim kill bende olsun şeklinde almadım zaten normal oynayarak bu skor aldım zaten oyun bitene kadar farkında değildim bir baktım 30 kill olmuş yuh dedim. Yorumun için teşekkür ederim yapıcı eleştiriye saygım vardır 🍺

@Frityus

niye sebebiniz anlamadım ben altın 1 iyi oyuncu değil diyince doğal olarak diamonda falanmısın dedim soru:
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj AlphaFusion rumuzlu uyeden alinti yapildi
xPeke TR detected makara:

aynen öyle hissettim 4 kişi yokken tek basına aldım kuleleri yanımda arkadaş xpekee diyordu zaten habire 😄 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: