Icerige atla
Extraloob

Soğukkkkkkkkkkkk

· 34 Yanıt · 2.2K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Dostlar az önce markete gitmek için evden çıktım, ve inanın ellerim soğuktan uyuştular. Kat kat giyindim fakat gerçekten İstanbul da müthiş bir soğuk var. Tam hasta olunacak hava, bu yüzden kendinize dikkat edin, sıkı giyinin. 😳 😘
Special thx to Flexi
34 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
az dur bu hiçbirşey yarın 1-2 derece olacakmış yarının gecesi eğer ki 0'ın altına düşerse işte o kar yağışı tutar hava harbiden kesiyor ama ahahaha sıcacık çay demleyin evde önce annenize ikram edin sonra kendinize alın pc'de yorulunca 15-20dk salona geçin storları kaldırın (sizde perde varsa perdeleri açın) dışarıyı seyredip çayınızı yudumlayın akşam kar başladığında fotoları yayınlayalım topic açıp makara:
B
Belarj ⭐ 17y
hea sabah yagmur yağıyodu delikanlılık yapıp fırından ekmek alayım azda ıslanıyım dedim dondum 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
shneZee ⭐ 18y
Bursada çok soğuk gerçekten,gidip rapor alayım dedim ama dondum gerçekten,şuan aldım sıcak çayımı yudumluyorum.. nese:
J
Journalist ⭐ 19y
18 derece %96 nem vardı biraz önce otobüste gelirken summer6:
P
PhaetoN ⭐ 18y
sıcaktan nefret ederim kışın gelmesini dört gözle bekliyordum sonunda geliyormu ne 😈 😈 hala tişörtle geziyorum oda ayrı konu evde herkes 2-3 kat giyiyor ben kısa kollularla geziyorum daha makara:
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
mersin bile soğuk ist nasıldır kim bilir.
B
BayPipo ⭐ 16y
aydın da bile kar yağıcak pazar günü en son karı 2003 de gördüm ben ...
Advance
Advance ⭐ 18y
az dur bu hiçbirşey yarın 1-2 derece olacakmış yarının gecesi eğer ki 0'ın altına düşerse işte o kar yağışı tutar hava harbiden kesiyor ama ahahaha sıcacık çay demleyin evde önce annenize ikram edin sonra kendinize alın pc'de yorulunca 15-20dk salona geçin storları kaldırın (sizde perde varsa perdeleri açın) dışarıyı seyredip çayınızı yudumlayın akşam kar başladığında fotoları yayınlayalım topic açıp makara:

"istanbulda kar capsli" makara:
D
Doma$no ⭐ 18y
Şuan burada yağıyor.Çimlerin üzeri tuttu bile.
Bknz:Yalova/Subaşı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bro haberlerde turistler denize giriyormuş diye gösteriyorlardı ahahaha avrupalı 16+ derece gördümü kukuyu açar hemen makara:

"istanbulda kar capsli" makara:

puahhahaa güzeldi 😜

Fanteziye bak. makara:

güzel fantezi ama hacım lezzet alacaksın hayatın her anından 😁 ☕

sıcaktan nefret ederim kışın gelmesini dört gözle bekliyordum sonunda geliyormu ne 😈 😈 hala tişörtle geziyorum oda ayrı konu evde herkes 2-3 kat giyiyor ben kısa kollularla geziyorum daha makara:

yaz kış hiç farketmez 95 yılında Üni'ye girdiğimden beri tshirt'le gezerim en kötü ihtimal üzerimde kazak falan vardır bir mekana girdiğimde çıkartırım tshirt'le kalırım.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Hakikaten bu havada sıcak bir bardak çay okadar güzel gidiyor ki anlatamam.. ☕
Special thx to Flexi
J
adana yanıyor :d
S
Sunsrocu ⭐ 16y
mersindede hava buz gibi yağmur yağıyor
4
4Titer ⭐ 18y

+CataLysT
C
yağmur yağarken charı elle kasması çok zevkli oluyor nedense 😁
X
xcorelli ⭐ 18y
izmirde donuyoruzzzzzzz 🙏
Ps.Oh bea sonunda geldi kis.
J
Journalist ⭐ 19y

bro haberlerde turistler denize giriyormuş diye gösteriyorlardı ahahaha avrupalı 16+ derece gördümü kukuyu açar hemen makara:

Yok baba ya bugün girilmez deniz dalgalı ama dün tam denize girmelikti hava sıcaklıkta 20+ vardı sanırım. summer6: ben en son geçtiğimiz cumartesi girdim.. 😎
L
Lemus ⭐ 18y
Şuan burada yağıyor.Çimlerin üzeri tuttu bile.
Bknz:Yalova/Subaşı

Tekirdağ/Çorlu Süper Oldu Ama Daha Kar Tam Tutmadı 🍺
E
Explosive ⭐ 17y
Dışarı iki dak işim var diye çıktımda bu ne soğuk hava böyle burnumun sümüğü dondu resmen 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: