bot öldüüü:D
SoftMode Yayındadır ~ 28 Aralık Güncel
· 254 Replies · 19K views 0 reading · Page 9 / 13
Replies
başımız sağolsun Very Happy
W
WildWildWest
⭐ 19y
ne zmn gelir tahmini olarak bi bilgisi olan warmı
gelmezse popcorn popcorn popcorn yer oynarız gine Very Happy
gelmezse popcorn popcorn popcorn yer oynarız gine Very Happy
daha yeni gitti bilemeyiz popcorn a devam
extraokk popcorn
bunada şükür Very Happy
M
Misproject
⭐ 19y
popcorn a devam yaşasın parmak bot yapıcak bişi yok başımız sağolsun ne güzel sevinmiştim be
şu an hata veriyor.. yani çalışmıyor..
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
SofMod Bitmiştir Arkadaşlar Oyunda Olanlar sakın Çıkmasın.. Wink
çıkmadık kendi attı zaten bizi Neutral
M
Misproject
⭐ 19y
beyler adamla dalga mı geçiyonuz o da biliyo attığını yani pot az kalınca botu durdurun pot alıp gelin gene kassın bot yani return çektirmeyin bota bunu demek istiyo botu bulan adam bilmicek mi attığını
botu bulan extraloob sen atlama herşeye
beyler adamla dalga mı geçiyonuz o da biliyo attığını yani pot az kalınca botu durdurun pot alıp gelin gene kassın bot yani return çektirmeyin bota bunu demek istiyo botu bulan adam bilmicek mi attığını
Bende salaq gibi cıktım lag var die keşke cıkmasaydımla lag olsaydı Mr. Green
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
bi zahmet yenisini bulun hmm perde
D
dolunaycano
⭐ 19y
buda gelir buda geçe ağlamayın arkadaslar elvet bit gün yeniside cıkar ne soslar ne sunlar cıkacak bi bot sehit ettik bi botta daha dogar bu
jn,dw,hn,sk,cs
cıkar ya sabır
bekliyecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jn,dw,hn,sk,cs
cıkar ya sabır
bekliyecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
M
Misproject
⭐ 19y
adam extraloob un mod. u herhalde biliyodur botu sm en eski bottur lord legolas da eski olduğuna göre herhalde bizden ii biliyodur extraokk
off beee
pot bitti returun çekti hata verdi x33 bişi ler yazdı tmm vardı sadece bende bastım sora gitti Mr. Green Mr. Green
pot bitti returun çekti hata verdi x33 bişi ler yazdı tmm vardı sadece bende bastım sora gitti Mr. Green Mr. Green
Not authorized ne ya oyuna gırıom botla start dıyınce bu yazı cıkıo tmm dıyınce hemen atıo oyundan...
ya kardeş ben açtm character seçimi gelince tıklıom charıma start a basınca 0x33 not authorized hatası werio yardm plss.... hmm
E
excalibur748
⭐ 19y
virüslü bu kyspersky ile taradım win32.cryptexe virüsünü yakaladı
Log in to write a reply.
Log In