Smart Ram ile Sınırsız Silkroad Keyfi
· 22 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
22 Yanıt
T
Tony Montana
⭐ 18y
/Sabit
Ellerine sağlık Bro
Ellerine sağlık Bro
Nina Ricci
⭐ 17y
Teşekkürler Lima 🍺

@all
ty 😘
ty 😘
Kalkandelen
⭐ 17y
peki sınırsız silkroad acıyoruzda bu gücü nerden alıyor onu çözemedim ? bunu önceden denemek istedim ama kasanız daha cabuk ısınır dediler ? ondan bişey yapamadım sizce deneyip kullananlardan yorum varmı ?
ps:teşekkürler 🤝
@red
bro orada sınırsızdan kasıt sınırları zorlamak.Tabi ki işlemcin ısınır o ne kadar açtığına bağlı.Ama sana şöyle söyleyeyim;
Bu programı kullanmadan 5 client açışınla tahminen 8 client açışının ısınması ayni civarda olur.
bro orada sınırsızdan kasıt sınırları zorlamak.Tabi ki işlemcin ısınır o ne kadar açtığına bağlı.Ama sana şöyle söyleyeyim;
Bu programı kullanmadan 5 client açışınla tahminen 8 client açışının ısınması ayni civarda olur.
peki sınırsız silkroad acıyoruzda bu gücü nerden alıyor onu çözemedim ? bunu önceden denemek istedim ama kasanız daha cabuk ısınır dediler ? ondan bişey yapamadım sizce deneyip kullananlardan yorum varmı ?
aynen
zorlarsanız 2 gün sonra anakart ram ve işlemciye ihtiyacınız olabilir
Kalkandelen
⭐ 17y
ben şuan sorunsuz 7 tane acabiliyorum . ama 5 en iyisi makinam için. arada sırada bu sanal bellek hatası veriyor sadece o kadar 😊 senin dediğini deniyecem eğer olursa gercekten iyi olur 😊 8 açar sanırım sorunsuz 5 tane gibiymiş gibi kasar diyorsun yani 😊
Bu programa + olarak reg kayıtlarınızı da temizlerseniz iyi olur^^
İşte topic böyle hazırlanır. Eski kaliteyi yavaştan ele alıyoruz tekrar. Amacımızda buydu. Öpüyorum mert ❤️
Special thx to Flexieski toprağız biz 😎
@Lima
Farkımız, tarzımız eskilerden olmamız diyosun 😎
Farkımız, tarzımız eskilerden olmamız diyosun 😎
Special thx to Flexi Nina Ricci
⭐ 17y

H
haylazqenc41
⭐ 15y
Bu Programda Sınırsız Client i illa Bot lan mı Acmalıyız Yoksa Buda Multi Client Gibi Bi Programmı ?
H
haylazqenc41
⭐ 15y
Vay Mükemmel Bi Program 11.57 Gb Cop Dosya Temizlemis 😄 Tesekkurler Kardesim 😄
Güzel paylaşım ellerine sağlık.
Nina Ricci
⭐ 17y
Bu Programda Sınırsız Client i illa Bot lan mı Acmalıyız Yoksa Buda Multi Client Gibi Bi Programmı ?
Multi client değil , ram'i ve gereksiz dosyaları optimize ederek sistemi rahatlatıyor.

D
devilhunter2
⭐ 19y
bende hiç program olmamısa rağmen 20 açıyorum bunu indirsem kaç açabilir acil cevaplarsınız sevinirim :)))
Bu mesaj devilhunter2 rumuzlu uyeden alinti yapildi
50
bende hiç program olmamısa rağmen 20 açıyorum bunu indirsem kaç açabilir acil cevaplarsınız sevinirim :)))
50
Yaralı styleYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap