Merhaba,
90 lvle kadar slot acmagorevlerını yapmadım 90 lvde slotacma gorevlerı yapmak mumkunmu?
Slot açma Görevleri
· 25 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
evet mümkün ^^
nerden alırız nası alırız?
nerden alırız nası alırız?
Jangan yüzükcüden, Dwonhang Yüzükcü,Hotan silahçıdan. 😄
Inventory 4 ü Roctan aliyosun bu 3 ünü sırayla bitir sonra Roctakini yaparsın
Demek ki bow değil charın yoksa slotsuz yapamazsın 😄
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y

ben jangan yuzukcudeyım amabır gorev yok 90lvlım ondanmı?
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
ben jangan yuzukcudeyım amabır gorev yok 90lvlım ondanmı?
Yüzükçüye tıklayıp en baştaki seçenekten alacaksın görevi 😉
B
Black Rain
⭐ 19y
Aferim işte hız ve girişimcilik budur.. Çok güzel bir çizgin var tuttum bunu. Başarılar canım. Yolun çok açık 👍 😘 🍺
😘 🍺 👍
bencede ^^,
Güzel çalışmada ben hala alamadım görev 😊 sımdı benım char EU acaba samarkanddan fılanmıalmaklazım bırde Extra slotlar acık ondan sonrakı gorevlerı yapmadım
Güzel çalışmada ben hala alamadım görev 😊 sımdı benım char EU acaba samarkanddan fılanmıalmaklazım bırde Extra slotlar acık ondan sonrakı gorevlerı yapmadım
😆
Samarkand'daki yüzükçüden alacaksınız..
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Eu char ise constantinepole yüzükçüden alacaksın görevi en üstteki seçenek. 2 Lvl movialardan toplayacaksın. 10 adet
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
İkincisi Samarkand yüzükçüde. Onun içinde Punisherlerden 30 adet toplayacaksın.
B
Black Rain
⭐ 19y
Eu charsa ilk görevi Eu cons yüzükcüsünden 2. görevi samarkand yüzükcüsünden 3. yü hotandan 4. rocktakinden... Diye bir sıralamayla alırsın... Eu charın en işi olur janganda 😄
Samarkanndakı yuzukcuden buldum 20 other Wolds Fur dıyor bu hangı moblar yav. birde bu arkadasın cıkardıgı tablo guzelde demekkı burdan anladıkkı eksık eu charlar da eklenmesı lazım 😊
Samarkanndakı yuzukcuden buldum 20 other Wolds Fur dıyor bu hangı moblar yav. birde bu arkadasın cıkardıgı tablo guzelde demekkı burdan anladıkkı eksık eu charlar da eklenmesı lazım :)
Bende bunu düşündüm yapsam mı acaba. 🤔
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Buraya Tıklayarak bütün avrupa görevlerine Türkçe açıklamalı ulaşabilirsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap