Arkadaşlar,
Oyuna özlem sonucu tekrardan başladım. Baya bir değişmiş. Xian serverındayım ve baştan sona kadar geldiğim levellerdeki görevleri oyun içerisinde nerede hangi görev var görebilir miyim? Ya da böyle bir listeyi içeren konu var mı?
Silkroad Online görevleri nasıl görebiliriz?
· 6 Replies · 7.1K views 0 reading
6 Replies
Outpostlar var her şehirde oradaki görevleri bitirerek diğer outpostlara geçiyorsun.Haritadan görebilirsin outpost yerlerini ilk olarak Jangan'dan başlıyor.
Silkroad Online Bilgi Arşivi bu bölümde outpost görevlerinin yapılış videoları var inceleyebilirsin.
Silkroad Online Bilgi Arşivi bu bölümde outpost görevlerinin yapılış videoları var inceleyebilirsin.

Outpostlar var her şehirde oradaki görevleri bitirerek diğer outpostlara geçiyorsun.Haritadan görebilirsin outpost yerlerini ilk olarak Jangan'dan başlıyor.
Haritada nerede kalıyor tam olarak. Benim oyun Türkçe birde.. Tek tek NPC'leri gezmek gerekmiyor yani değil mi?
Haritada nerede kalıyor tam olarak. Benim oyun Türkçe birde.. Tek tek NPC'leri gezmek gerekmiyor yani değil mi?
Şu kare içinde çadıra benzer şeylere gideceksin.Orada sana görevler verecek asıl önemli olan ve kazancı daha fazla olanlar kırmızı renkli görevler.

Şu kare içinde çadıra benzer şeylere gideceksin.Orada sana görevler verecek asıl önemli olan ve kazancı daha fazla olanlar kırmızı renkli görevler.
Tamamdır. Teşekkür ederim. 😊
Burak Yoğun
⭐ 11y
Arkadaşlar,
Oyuna özlem sonucu tekrardan başladım. Baya bir değişmiş. Xian serverındayım ve baştan sona kadar geldiğim levellerdeki görevleri oyun içerisinde nerede hangi görev var görebilir miyim? Ya da böyle bir listeyi içeren konu var mı?
Görevleri görmek için oyun içerisinde H tuşuna bas oradan görev sekmesine gel ve leveline uygun şehiri seç örneğin jangan bölgesindeki görevlere bakacaksın oradan liste haline ilerleyebilirsin, istersen de görev hakkında bilgi edinmek için çektiğim görev videolarına bakabilirsin sırası ile..
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Silkroad Online Bağdat Arabia Coast Görevleri | iSro Bağdat Görevleri (121 - 130 lv) Silkroad Online Mobile Simya Nedir?Arıtım Nedir?iİem Artısı nasıl basılır? Aktarım? İtem Yükseltme? Silkroad Online Private Server Nasıl kurabilirim yardım! Silkroad Online Tuş Takımı Görevleri Silkroad Online Nasıl Çıktı!Kurucularla Roportaj.