B Black Rain OP ⭐ 19y 16 yil once #1 uzun süren bir bot döneminin ardından bankaya uğramak nihayet aklıma gelebidi... Ne göreyim ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Prada ⭐ 19y 16 yil once #2 50m'e alan bulursun 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 16 yil once #3 Helal kardeşime ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain OP ⭐ 19y 16 yil once #4 Bro var bende bişey hadi hayırlısı ^^ 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 16 yil once #5 O kadar gazdansonra ben senden daha iyilerini bekliyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain OP ⭐ 19y 16 yil once #6 Gazımdan büyük iddam var ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 16 yil once #7 ıddaa senin değil bizim ahahaha 😄 Br 99 olduğunda charını 15 lvl pk yaparım demedi deme 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 16 yil once #8 Sun'ı ben düşürdüm artistliği yapan sensin olmuyo böyle 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 madem lvl 100 olamayacaksın bari bunlarla eğlen diye vermiştir joymax bunu sana takarsın artık boyununa dikkat et 2 tur dolanmasın 😄 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 16 yil once #10 Hayırlı olsun 10th'yide görürsün inş. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Black Rain OP ⭐ 19y 16 yil once #11 Polgara"]Sun'ı ben düşürdüm artistliği yapan sensin olmuyo böyle :DBro orda dur senmi düşürdün benmi orasını tam bilemiyorıuz 😄 @Extra 100 level geliyoooooor ^^ 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MMe_Nobles ⭐ 17y 16 yil once #12 Hayırlı oLsun hacım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 16 yil once #13 h.olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 16 yil once #14 yok yok char bende olsaydı düşmezdi kesin :F hayırlı olsun Furkancım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D drotalion ⭐ 19y 16 yil once #15 hayırlı olsun xD vay vay vay charıma sosunda düşermiş 😄 xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 16 yil once #16 hayırlı olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas ⭐ 19y 16 yil once #17 kaç kişinin bu char yaw xD Hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 16 yil once #18 50m'e alan bulursun :P 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kup ⭐ 18y 16 yil once #19 Hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 16 yil once #20 Oooo furkanım hayılrı uğurlu olsun satarsın belki para eder. 😁Beni kasacağn mı? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil