Icerige atla
Extraloob

Skin Kodu'ları

· 9 Yanıt · 3.9K görüntüleme
P
Pikachu OP ⭐ 15y
İnternette biraz araştırdım, herkez birbirine rammusdur, gravestir, signedtir. Bu tarzda skin kodları dağıtıyorlar.
Uzun süre araştırmış olmama rağmen nerden elde ettiklerini bulabilmiş değilim, bileniniz varsa aydınlatabilirmisiniz 🍿

Ps ; West serverinde graves, signed vs kodu olan varsa, anlaşabiliriz [horny21
9 Yanıt
P
Pikachu OP ⭐ 15y
up
S
seskes ⭐ 19y
çeşitli turnuvalarda veriyorlar yada ne bileyim arada bi kafalarına esiyor atıyorum bi ara vayne skini vermişlerdi heart seeker sevgililer gününde yada ne bileyim geçen ki turnuvada riven skini hediye etmişlerdi en azından ben bu kadar biliyorum.
E
EndoReva ⭐ 13y
Türkiye sunucu ilk açıldığında gamex turnuvası olmuştu orda riot graves ve ashe skinleri dağıtmışlardı
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Riot Nasus, Pax Sivir kodları verebilirim. Ama TR'de çalışıyor mu bilmiyorum, westte ve na'da kullanılmış. TR daha yokken kullanılmış skin kodları bunlar.
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Riot Nasus, Pax Sivir kodları verebilirim. Ama TR'de çalışıyor mu bilmiyorum, westte ve na'da kullanılmış. TR daha yokken kullanılmış skin kodları bunlar.

Atarsan bana sevinirim
edit:Diyecektim Westte kullanılmış 😜
R
RoqA ⭐ 17y
Bugünkü tbfden hayrına sona verecek varsa alabilirim 😜 veya anlaşırız 😜

edit: arkadaşların da dediği gibi etkinliklerden falan veriliyor ben 3 tane aldım şu ana kadar herkese dağıtılan kodlardan 😊
M
Mirage ⭐ 19y

Verebilirsen denerim 😜
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi

Verebilirsen denerim :P

Sende ikiside yok mu zaten cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: