Eveeet sayın extraloob ailesi.3 sene oldu.Koskoca 3 sene.. 3 senedir aranızdayım, sizlerleyim.Ben buraya ilk geldiğimde toy, oyun cd leri peşinde koşan, internetle yeni tanışan ve bana sroyu öğreten bir arkadaşım sayesinde bu siteden sadece bot, loader vs programlardan yararlanmak için kayıt olmuşken ne olduğunu anlamadan koskoca 3 sene geçti sizlerle.Siteye, ortama yavaş yavaş adapte olduktan sonra tabi büyümeye başladım.Kişilik sorunları yaşadım, ailede kopmalar oldu ayrılıklar.Psikolojim iyice darma duman olmuştu.İşte o günlerde hiçbir arkadaşımla paylaşamadığım durumları burda büyüklerimle paylaştım, yol gösterdiler.Yavaş yavaş kendimi toparlamaya başladım, siteye daha çok bağlandım, daha çok kişiyle dost oldum.Sohbet etdim muhabbet etdim.Daha sonra yönetime girdim.Yönetiminde verdiği ağırlıkla tamamen kendim oldum.Ve şuanda 16 yaşındayım.Allah'a şükür hiçbir kişilik sorunum yok.Ailede daha büyük sorumluluklar alıp bunları kaldırabiliyorum artık.Hayatım rayına tamamen oturmuş durumda.İleriyi görüp, ne olacağım şu yaşta ne olacak gibi sorunlarım yok.Yolumu çizdim. Yani cidden bu sanal alemle ilgisi felan yok.Sanki burda tanıştığım herkes yan komşumuz gibi.Okadar yakın hissediyorum artık kendimi burdaki insanlara.Bu yüzden;
Sizlere minnettarım .. 🙏
Sizlere minnettarım .. 🙏
Special thx to Flexi