Evet millet kafaya taktım hybird deniyecem
siz olsanız X int / X str şeklinde build yapardınız
benim şahsi düşüncem 7/1
Lütfen Yorum yapalım Ama asabımı bozmadan Mr. Green
Sizin Hybird Wizard tercihiniz
· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
7.1 iyi bence
Zaten wizard max attack olmalıdır...
Zaten wizard max attack olmalıdır...
Wizard açıcaksan niye hibrid yapıyosun onu anlamadım Confused
Wizard cleric aç bari hibrid yapacağına bi işe yarasın.Zaten en güzel int char Wizard+Cleric... PVP'de güzel olur. Guild savaşlarında da aynı şekilde güzel iş yapar...
Ayrıca adam kasmada da 1 numara derim.Hem çok hızlı adam kasıyosun,hem de öldüğü zaman res atabilirsin. Cool
Wizard cleric aç bari hibrid yapacağına bi işe yarasın.Zaten en güzel int char Wizard+Cleric... PVP'de güzel olur. Guild savaşlarında da aynı şekilde güzel iş yapar...
Ayrıca adam kasmada da 1 numara derim.Hem çok hızlı adam kasıyosun,hem de öldüğü zaman res atabilirsin. Cool
Deneme yapacam bakalım ^^ sen tercihini soyle Very Happy
zaten yanına cleric oalcak orası kesin
zaten yanına cleric oalcak orası kesin
ben persia da 73 lvl wizartım çok kalite atakları var 80 str ye 2 hit headbang2ft9 ve cleric skilini açmayada sp yetmezzzzz
ben persia da 73 lvl wizartım çok kalite atakları var 80 str ye 2 hit headbang2ft9 ve cleric skilini açmayada sp yetmezzzzz
Yeter arkadaşım çok güzel yeter.Akıllı oynarsan herşeyi açarsın.
Eğer hibrid yapacaksan fazla bozulmaması yönündeyim. 1 str \7 int ya da 1str /8 int olabilir.
1/5 yaparsan Wizard olmanın ne anlamı var?
yok 1/7 den aşağısını düşünmüyom zaten de işte millette şöyle bi yorum yapsın bilenler fikir versindiye konu açıp danışalım dedik
imkan yok imkan olsa direk anket yapacam ama ondada herkes düşünerek oy vermez sanırım
imkan yok imkan olsa direk anket yapacam ama ondada herkes düşünerek oy vermez sanırım
R
RollsRoyce
⭐ 19y
suan 76 lvl wizard+cleric adam var hpsi oynamıyor
7 int 1 str (itemsiz sadece statslar ile )
Hp -> 6118 @ Mp -> 14674 @ Phy Balance -> 57 @ Mag Balance -> 88 @ Bos kalan Stats -> 5
8 int 1 str (itemsiz sadece statslar ile )
Hp -> 5974 @ Mp -> 14817 @ Phy Balance -> 57 @ Mag Balance -> 89 @ Bos kalan Stats -> 3
evet millet sizce hangisini seceyim ?? Yorumlarınızla birlikte bi cvp bekliyom
Hp -> 6118 @ Mp -> 14674 @ Phy Balance -> 57 @ Mag Balance -> 88 @ Bos kalan Stats -> 5
8 int 1 str (itemsiz sadece statslar ile )
Hp -> 5974 @ Mp -> 14817 @ Phy Balance -> 57 @ Mag Balance -> 89 @ Bos kalan Stats -> 3
evet millet sizce hangisini seceyim ?? Yorumlarınızla birlikte bi cvp bekliyom
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
7 int 1 str iyidir. 8-1 uyumlu olmaz. ama 90 lwl sınırı gelince 7-1 hybridler bozulacak 8-1 ler uygun olcak.
valla neden yaptıgımı bilmiyorum ama ben 9 tane str bastım 40 lvlim hiçte pişman degilim butun kıyafetlerim hep intle str veriyor halimden memnunum tek basımada cok guzel kasıyorum detective kahvekeyfi
7/1 Gayet güzel Wizard haybıt olmalı bence.. Shocked Tabi siznedersiniz bilemem.. Mr. Green
Sadece bir tavfiye.. kahvekeyfi
**İyi forumlar..
Sadece bir tavfiye.. kahvekeyfi
**İyi forumlar..
şimdilik 7-1 90 gelince 8-1 yada 7-2 bakarız
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap