Icerige atla
Extraloob

sıze sılk veremem ama tesekkur edeerım

· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme
X
xredneckx OP ⭐ 19y
arkadaslar lutfen mod arkadasımızın koydugu 10 pat lık lınk te kı 9 partı yenıleyın kaç kez ındırdım aynı hatayı verıyor crc hatası verıyor 4 gundur oyunu yukluyemıyorum beyler bosuna mı ınıdırdık 800m lutfen yardım edın kota falan kalmadı son 200 mb falan kaldı lutfen oyunu rapıd den yukleyen ler bı yardım etsın
11 Yanıt
M
Morwena ⭐ 19y
arkadaşım Silkroad Europe Client 1.100 Rapid Linkleri-Edited.!! şu nesaj başlığına girersen yardımcı olurlar ...
X
xredneckx OP ⭐ 19y
arkadasım gırdım oraya da fakat ılgılenen kıms eyok mod arkadastan rıca edıyorum bı baksın bıze oyunu 4 gundur oyanyaamıyorum premıum falan hepsı gıttı bosuna
M
Morwena ⭐ 19y
ya ordakı partylerı ındırmedın mı sen onlar oyunun parçaları işte ...
X
xredneckx OP ⭐ 19y
kardes full hepsını ındırdım ama yuzde 99 oluyor ve hata verıyor crc hatası dıye 9 uncu da hata var dıyor
M
Morwena ⭐ 19y
okey anladım bır donanımdan anlayan arkadaşlara sor yada öm at ...
X
xredneckx OP ⭐ 19y
su an tekrar ındırmeye baslıyorum ısl bı sorun olmaz
G
sronun sitesinden indir
X
xredneckx OP ⭐ 19y
ordan cok uzun suruyor ondan rapıd lerı ındırdım hepsını tamam ladım sımdı 9 unu gene ındırıyorum
X
xredneckx OP ⭐ 19y
arkaadslar 9 u bır daga ındırmeyın hıc bır ıse yaramıyor en ıyısı tek lınk olarak yukklmeek ben basladım ındırmeye
O
Ottoman ⭐ 19y
yav 9 lusu calısıyor onda bişi yok 2 tane link var 1 tanesi 9 lu 1 tanesi 10lu linkler 10lusu calışmıyor 9lusu calışıyor (yav neden şunu 5li veya 4lü yapmadılarsa..)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: