arkadaslar lutfen mod arkadasımızın koydugu 10 pat lık lınk te kı 9 partı yenıleyın kaç kez ındırdım aynı hatayı verıyor crc hatası verıyor 4 gundur oyunu yukluyemıyorum beyler bosuna mı ınıdırdık 800m lutfen yardım edın kota falan kalmadı son 200 mb falan kaldı lutfen oyunu rapıd den yukleyen ler bı yardım etsın
sıze sılk veremem ama tesekkur edeerım
· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
arkadaşım Silkroad Europe Client 1.100 Rapid Linkleri-Edited.!! şu nesaj başlığına girersen yardımcı olurlar ...
arkadasım gırdım oraya da fakat ılgılenen kıms eyok mod arkadastan rıca edıyorum bı baksın bıze oyunu 4 gundur oyanyaamıyorum premıum falan hepsı gıttı bosuna
ya ordakı partylerı ındırmedın mı sen onlar oyunun parçaları işte ...
kardes full hepsını ındırdım ama yuzde 99 oluyor ve hata verıyor crc hatası dıye 9 uncu da hata var dıyor
okey anladım bır donanımdan anlayan arkadaşlara sor yada öm at ...
su an tekrar ındırmeye baslıyorum ısl bı sorun olmaz
G
GriffinHeart
⭐ 19y
sronun sitesinden indir
ordan cok uzun suruyor ondan rapıd lerı ındırdım hepsını tamam ladım sımdı 9 unu gene ındırıyorum
arkaadslar 9 u bır daga ındırmeyın hıc bır ıse yaramıyor en ıyısı tek lınk olarak yukklmeek ben basladım ındırmeye
yav 9 lusu calısıyor onda bişi yok 2 tane link var 1 tanesi 9 lu 1 tanesi 10lu linkler 10lusu calışmıyor 9lusu calışıyor (yav neden şunu 5li veya 4lü yapmadılarsa..)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Silkroada Tıklıyorum ama Hata geliyo ama hatada bişey yazmıo hangı haywanı sıze yakıstırıo :)sıze uygun haywan hangısı Nodc bot çalışma ihtimali var[Ama Çalışmadı ama heran çlşaib str glavier fire forumda bulmdm ama belki vardır ama yinede ecsro indirdim ama kurarken hata werio sebebi nedir? hlep PL