Joymax son günlerde yaptıklarından sonra amacı ney olabilir İşte Seçeneklerimiz
Sizce Joymaxın Amacı Ne Olabilir.
· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
bişe yaptığı yok. sadece ban olayı oldu.
t-bot crack kullanan için de pahalıya patladı..
t-bot crack kullanan için de pahalıya patladı..
Olsun Biz Yinede Bişiler Oylıyalım Sonuçta Bi Sorunu Var Jmnin Sindirim Sistemi Sorunları Falanmı var Acaba 😊
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın 😄
Bu arada "Tambir çıkarcılık nedir" :?
Bu arada "Tambir çıkarcılık nedir" :?
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın :D
Tambir Çıkarcılık.
jm birşey yapıyorsa emin olun sizin bizim bilmediğimiz birşey vardır bu alemde çok para var para varsa bilgide vardır bırakın bildiklerini yapsınlar emin olun onların dogruları bizlerinde doğrularıdır.
jm birşey yapıyorsa emin olun sizin bizim bilmediğimiz birşey vardır bu alemde çok para var para varsa bilgide vardır bırakın bildiklerini yapsınlar emin olun onların dogruları bizlerinde doğrularıdır.
allaha havale ediyorum jm herzaman uyuz oldum kahretsin ki konusu bu kadar güzel olan bi oyun daha göremedim
Manyak Bunlar Yaaaaa!!!!!
bu şık ☕
bu şık ☕
Tam bir çıkarcıLık...!
Joymax silkroad Kerhane(genelev) gibidir. insanlara para karşılığı heycan ve zevk satarlar.
kimine göre geçim kaynağı kimine göre para tuzağı kimine görede heycan eylence zevk
kimine göre geçim kaynağı kimine göre para tuzağı kimine görede heycan eylence zevk
tam bir çıkarcılık 😄 artik premium olmadan-silkiniz olmadan serverlara giremiyorsunuz-dogru düzgün kasamiyorsunuz
Ya kardesim Banlanıyorsunuz Adamlara küfür ediyorsunuz Kullanmayın Bot...Yasak zaten Gülü seven dikenine katlanır!
Ya kardesim Banlanıyorsunuz Adamlara küfür ediyorsunuz Kullanmayın Bot...Yasak zaten Gülü seven dikenine katlanır!
:? 😆
W
Winterspring
⭐ 18y
Son günleri falan bilemeyecem lakin bu tür şirketlerin amacı bellidir ; kendi çıkarları için ellerinden geleni yaparlar , onlar için üyelerin tek statüsü para bankası olmalarıdır.Sömürebildikleri kadar sömürürler.
Sadece ticari bir olay.Amacı para kazanmak.
Ama şirket politikaları çok adice.İş ahlakına hiç uymuyor.
Ama şirket politikaları çok adice.İş ahlakına hiç uymuyor.
allaha havale ediyorum
paramızı kibarca cebimizden almak 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap