Icerige atla
Extraloob

Sizce Joymaxın Amacı Ne Olabilir.

· 17 Yanıt · 1.9K görüntüleme
A
Agilla OP ⭐ 18y
Joymax son günlerde yaptıklarından sonra amacı ney olabilir İşte Seçeneklerimiz
17 Yanıt
W
windel ⭐ 18y
bişe yaptığı yok. sadece ban olayı oldu.
t-bot crack kullanan için de pahalıya patladı..
A
Agilla OP ⭐ 18y
Olsun Biz Yinede Bişiler Oylıyalım Sonuçta Bi Sorunu Var Jmnin Sindirim Sistemi Sorunları Falanmı var Acaba 😊
P
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın 😄
Bu arada "Tambir çıkarcılık nedir" :?
S
sayit ⭐ 19y
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın :D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Tambir Çıkarcılık.

jm birşey yapıyorsa emin olun sizin bizim bilmediğimiz birşey vardır bu alemde çok para var para varsa bilgide vardır bırakın bildiklerini yapsınlar emin olun onların dogruları bizlerinde doğrularıdır.
C
C'lupblog ⭐ 18y
allaha havale ediyorum jm herzaman uyuz oldum kahretsin ki konusu bu kadar güzel olan bi oyun daha göremedim
X
XER0 ⭐ 19y
Manyak Bunlar Yaaaaa!!!!!

bu şık ☕
B
Brooklyn ⭐ 18y
Tam bir çıkarcıLık...!
B
Baha i ⭐ 18y
Joymax silkroad Kerhane(genelev) gibidir. insanlara para karşılığı heycan ve zevk satarlar.
kimine göre geçim kaynağı kimine göre para tuzağı kimine görede heycan eylence zevk
P
Platiny ⭐ 17y
tam bir çıkarcılık 😄 artik premium olmadan-silkiniz olmadan serverlara giremiyorsunuz-dogru düzgün kasamiyorsunuz
A
Anthrax ⭐ 17y
Ya kardesim Banlanıyorsunuz Adamlara küfür ediyorsunuz Kullanmayın Bot...Yasak zaten Gülü seven dikenine katlanır!
T
TwiLighT ⭐ 18y
Ya kardesim Banlanıyorsunuz Adamlara küfür ediyorsunuz Kullanmayın Bot...Yasak zaten Gülü seven dikenine katlanır!

:? 😆
W
Son günleri falan bilemeyecem lakin bu tür şirketlerin amacı bellidir ; kendi çıkarları için ellerinden geleni yaparlar , onlar için üyelerin tek statüsü para bankası olmalarıdır.Sömürebildikleri kadar sömürürler.
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Sadece ticari bir olay.Amacı para kazanmak.
Ama şirket politikaları çok adice.İş ahlakına hiç uymuyor.
J
Josephhhh ⭐ 17y
allaha havale ediyorum
E
EliteTurk ⭐ 18y
paramızı kibarca cebimizden almak 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: