Icerige atla
Extraloob

Sizce buna hangi küfür iyi gider

· 14 Yanıt · 1.6K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

ne dıyım ya allahın serefsızlerı yaptıkları ıse bak

PS:Pacific'e girmeyi deniyorum
14 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
biiiip olabilir daral: 😆
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bütün server'lar full çekersen sence pasifiğin boş olma ihtimali nedir?

Rev6 da dayanmayın lütfen.
H
hiper OP ⭐ 18y
Oyundada "Populated" gösteriyor o kadarda saf degiliz
H
hiper OP ⭐ 18y
Pacific kapatılmıstı ve 3200 kısıyle acıldı sonra gıttıkce dustu ama yınede girmedi olay ney? püff
T
TanerUNER ⭐ 19y
Yıllardan beri oyunda populate olupta giremiyenler var yanlış gösteremezmi boşuna kızmaya yer arıyosunuz çek pre
H
hiper OP ⭐ 18y
tollga sen joymax'a calıssana ^^ herkesın durumu ıyı olmayabılır yada her ıstedıgın anda yuruyup pre alamayabılırsın sen cok ıstıyosan al bana btane madem bos gosterıyor o zaman bos olacak bu kadar buyuk kıtleye sahıp bır oyunun bu kadar ınsanlara umıt werıcı & ufak hatalara pay wermemesı lazım
T
TanerUNER ⭐ 19y
Keşke çalışman deli para kaldırırım =P Adamlar avaz avaz bağırıyor Para vermeyen oynayamaz diye server'a bi giriyorum %99.9 premium lu. Benimde bitti pre girmiyorum bu durumlarla karşılaşmamak için.
H
hiper OP ⭐ 18y
Söylemekte yarar var.. oyun ılk kapatıldıktan sonrakı acıldıgında oyuna gırmıstım 3 charımla hemde ama ne hikmetse hepsı aniden dc yedi sonrada Populated oldugu halde girmiyor
H
hiper OP ⭐ 18y
Oyunu satarlarken g....ni yırtıyorlar F2P diye (Free 2 Play)
SubDue
SubDue ⭐ 17y
biiiip olabilir daral: 😆
P
Prisoners ⭐ 18y
Küfüre gerek yok canım kardeşim parayı yaratana ve türkiyeye bela oku geçer. 🙄 Herşey para ile olmaya başladı bkz: Wc..
W
Whisk ⭐ 16y
Ben bunun en iyi çözümünü biliyorum. Oyunu bırakıcan ne para harcıyacan ne zaman harcıyacan 😉
I
ilker98 ⭐ 19y
Sizce silkroad o kadar oynanan bi oyunmuda bütün serverlere girmek imkansız gaymax pre satmak için yapıyor... alexander gelmeden önce bütün serverlere tek atıoduk şimdi ise pre. yoksa sıkıysa gir kesinlikle doğrudur...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: