Icerige atla
Extraloob

Sizce +7 yi hak eder mi?

· 22 Yanıt · 2.4K görüntüleme
_
_titan_ OP ⭐ 19y
bu silaha cr basan _UuR_ arkadaşıma tekrar teşekkürler!!!
-Resim Silinmiş.
22 Yanıt
Z
Zardock ⭐ 19y
cok güzel alet be +9 bıle hakeder bence o
crit basan arkadasa helal olsun vala ben bı bov a 30 m e yakın para harcadım crit 6 Twisted Evil
G
Gesque ⭐ 19y
hayırlı olsun apocum
ama bow a dönücegını duymustum
elindede benım bow u gormustum ss lerde Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y
Eder abi tas gibi masllah
T
tan ⭐ 19y
bencede hak eder 😊
_
_titan_ OP ⭐ 19y

hayırlı olsun apocum
ama bow a dönücegını duymustum
elindede benım bow u gormustum ss lerde Mr. Green

bowa dönmüştüm ama blade de cr 13 olunca vaz geçtim şimdi farmı bowla yapıp geri döncem bladeye biraz sp kaybımız olcak ama bence blade bowdan iyi extraokk
G
Gesque ⭐ 19y
o bow un tadını cıkarmaya bak Very Happy
ne canlar yaktı ahhh ahh Laughing
şimdi mumla arıyorum onu Crying or Very sad
Z
Zardock ⭐ 19y
nıye ya bow kötümükı bence blade den daha ıyı oldu yenı skıllerle bende 80 lvl full str +5 set lı glavıer vardı bıde +3 setlı str bowman bow +3 setine göre daha ıyı glavierden
T
Torquel ⭐ 19y

nıye ya bow kötümükı bence blade den daha ıyı oldu yenı skıllerle bende 80 lvl full str +5 set lı glavıer vardı bıde +3 setlı str bowman bow +3 setine göre daha ıyı glavierden

Katıldım gitti
C
CWsaila ⭐ 19y
+7 dene bence astral al ve 3lucky al öyle dene yazık olmasın silaha çok güzel crit i hadi sanada hayırlı olsun kahvekeyfi extraokk
_
_titan_ OP ⭐ 19y

bilmem bana blade daha iyi gibi geldi rakibe karşı kendini daha iyi savunabiliyosun (yatır-batır ve block gibi) bowa geçtiğimde kendimi açık hedef gibi hissettim ve daha fazla damage alıyorum buda beni rahatsız ediyo ve moralim bozuluyo bilmem anlatabiliyormuyum.
ama bowman gercekten kasması cok zevkli bi char blade ile kasarken ortalıkta bi oyana bi buyana koşturup duruyodum ama bow öyle değil bence ayrı bi zevk extraokk
_
_titan_ OP ⭐ 19y

+7 dene bence astral al ve 3lucky al öyle dene yazık olmasın silaha çok güzel crit i hadi sanada hayırlı olsun kahvekeyfi extraokk

3 astral ve 2 ımmortal yandı 6 ya bile geçmedi daha ama denemeler sürcek extraokk
T
Torquel ⭐ 19y
cokta zorlama
C
CWsaila ⭐ 19y
şimdi zorlama daha sonra basarsın silahın kaybolmasın kahvekeyfi extraokk
E
Excrea ⭐ 19y
kesinlikle hak eder +5 kaldigina yazik bence Very Happy
T
Torquel ⭐ 19y

kesinlikle hak eder +5 kaldigina yazik bence Very Happy