V vurdivurdivuruldi OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J JbS ⭐ 17y 17 yil once #2 güzel olmus 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 17 yil once #3 lol 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BøBa ⭐ 19y 17 yil once #4 En iyisi herkez oyunu Genç partiye versin Yavaş yavaş değil Bi anda satariz ülkeyi kurtuluruz AKP ile uraşmaya gerek yok xD. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Seppuku ⭐ 18y 17 yil once #5 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Absence ⭐ 19y 17 yil once #6 Daha önce benim başıma geldi eğlenmek için açılmış bir topictir üzerinden siyaset yapmayalım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Broken_SouL ⭐ 17y 17 yil once #7 mükemmel koptum hacı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #8 harika yaa.Gülmekten kırıldım 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #9 Daha önce benim başıma geldi eğlenmek için açılmış bir topictir üzerinden siyaset yapmayalım Tabiki de. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #10 hoş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Optimus Prime ⭐ 18y 17 yil once #11 harika TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F10diP| ⭐ 19y 17 yil once #12 Fevkalâde. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frhtyksl ⭐ 18y 17 yil once #13 hahaha 😄 süper olmşLar:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnG3L_K_S ⭐ 18y 17 yil once #14 gz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #15 Güzel Olmuş !! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 17 yil once #16 Avuçlayıp Kaçan Parti 😆 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BoxeR ⭐ 18y 17 yil once #17 en iyisi akp adam gelecegi dusunuyor araplar sıcaga dayanıklı dıe ulkeyı onlara satıyor kı bızde dayanak adam kuresel ısınmaya karsı onlem alıyor kımse anlamadı gıttı su tay-yep i TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tequilla ⭐ 17y 17 yil once #18 güzel olmus :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xTheVampir3x ⭐ 18y 17 yil once #19 harika yaa.Gülmekten kırıldım 😆 👍 koptum yhaaa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
orhanow ⭐ 18y 17 yil once #20 akpninki süper :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil