Evet arkadaşlar sitemizi nasıl keşfettiniz?
Siteyi Nasıl Keşfettiniz ?
· 289 Yanıt · 39K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
289 Yanıt
Kimsede ses soluk yok 🙄
up :?
Up.^^
4. Secenek
Sitenin açıldığı zamanlar ben de Pasific'te oynuyordum. O sıralar extraloob global falan atıyordu. Benim de siteyle tanışmam böyle oldu. Eskiyim yani. 😎
soğuk bi subat günü forumun bırısınde takılıyorum yıne extraloob dıye bırı geldı mılletın beyaz dediğine o siyah dedı herkes ona karsı cıktı sonra dusundum meyve veren agac taslanır sonradan duydum bı forum sıtesı acmıs dıye hemen gırıp bı göz attım o zaman 15 mi 20 kişi mi ne vardı uye olan ilk gunlerıydı sıtenın 😁 giriş o giriş su sıralar ıslerımın yogunlugundan pek bakamıyorum sıteye ama aklım burda
İlk başlarda bot için gelmiştim.Sonra eve net bağlandı,site baya bir sardı^^
Şidmi sroyu bıraktım hala burdayım ?!!!!!!...
güzelll baska yokmu böyle güzel hikayesi olan 😜
Benim siteyle tanışmam çok ilginçti nette dolaşırken tesadüf direk gelirgelmez mod başvurusu yapmıştım sonuç tabiki nafile.
ooo hocam d.mod olmussun hayırlı olsun :))inş. mod ta olursun.

ben bu siteyi Tibette bilen bilir Heretic1503 lerden ögrendim ?!!!!!!!

ooo hocam d.mod olmussun hayırlı olsun :))inş. mod ta olursun.
?!!!!!!... ?!!!!!!...
ben bu siteyi Tibette bilen bilir Heretic1503 lerden ögrendim ?!!!!!!!
oooo ilk site tarihinin ilk global mod. u alper abı gerci tibettekı charını satmıstı birine muhtemelen yenı sahıbınden duymussundur alper abı charı sattıgında extraloob.com yoktu 😁
ewt lasstturk_ bende teprik ederim Jiwsaw JasonWalker Kemalist bunlarıda görmek isterdim baslık altında ama işleri var heralde 😈
ewt lasstturk_ bende teprik ederim Jiwsaw JasonWalker Kemalist bunlarıda görmek isterdim baslık altında ama işleri var heralde 😈
Saolda.Jigsaw sölemez 😜
Saolda.Jigsaw sölemez :P
niye 😈
nette ölesine dolaşırken 2007 Ağustos ayında keşfettim ilk üyeliğim kayardı 😁 onu arkadaşa verdim
okulda arkadaşlarımdan öğrendim ?!!!!!!!
baska baska 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap