L Leader OP ⭐ 19y 16 yil once (düzenlendi) #1 Merhaba. Burada sizlere Imageshack'in sağladığı resim yükleme sistemini anlatacağım, sözü fazla uzatmayım. Hemen konuya geçelim. 🤤 - Resim Silinmiş.Herkesi Öpüyorum 😘Saygılarımızla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Metamorph ⭐ 19y 16 yil once #2 viewtopic.php?f=321&t=114279 :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Agilla ⭐ 18y 16 yil once #3 imageshack.us un bildigim kadarı ile bandwich dolmuştu upload yapıyorsun 1 hafta sonra resim siliniyordu sanırım genişletmişler iyi olmuş ayrıca güzel bir klavuz olmuş ellerine saglık TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 16 yil once #4 viewtopic.php?f=321&t=114279 :?Biliyorum ancak Okan abi'nin isteği oyüzden 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph ⭐ 19y 16 yil once #5 Anladım kusura bakma ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 16 yil once #6 Anladım kusura bakma ^^Rica ederim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 16 yil once #7 çok yazım ve cümle kurma hatası yapıyorsun 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 16 yil once #8 bende hala Aileden olarak gözüküyosun?ps: güzel paylaşım ama cümlelerin çok bozuk. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #9 ellerine sağlık bebem topic direk sabitlenmiştir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prada ⭐ 19y 16 yil once #10 Profesyonel bir çalışma olmuş 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader OP ⭐ 19y 16 yil once #11 Çok teşekkürler...Yeni Sbot anlatım çok yakında ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C clup93 ⭐ 17y 16 yil once #12 tesskrler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil