Yani Çok Cansız Normail Bir Yenı Açılmıs forum Gıbı REnksız Sade Karışık Acık REnk Filan Katın Siteyi Actığınızdan Berı Sadece Başlık Eklmessınız Başka Hİç BBir Değişiklik Yok ! ( + Aşırı DErece Reklam Var) =) Sizin İyiliğiniz İçin Söylüyorum Bunlaırı 😉 Temasını Filan Değiştirin Bi Artık İndex Yapın Size Bu Yakışır Yanı Forması Bile Olan Site Buysa...
Siteniz Çok Sade
· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Böylesi Daha Güzel... Farkımız Tarzımız..! 😉
sadelik güzeldir.. 😉
S
Streetwise
⭐ 19y
Bu sitenin zevkini çıkartmak istiyorsan,burdaki ailede ki kişilere katılman lazım.Biz bu siteyi olduğu gibi seviyoruz.Sevmiyorum diye çıkcak kimse yoktur zannımca.Bu siteye renk katılsın mı katılmasın mı dersen,kendim için konuşuyorum,' HAYIR ' ben bu halini çok ama çok seviyorum,ara sıra girdiğim forum sitelerindeki,görünüşler çok acayibime gidiyor,neden bende bilmiyorum ama büyük ihtimal bu siteye ayırdığım vakitlerin beni bu siteye bağlaması.Ben bu siteyi herşeyi ile seviyorum.Siteyede renk katılsın taraftarı değilim.Böyle gayet iyi,ama bu admine kalmış birşey...
Farkımız tarzımız..
İsteğiniz değerlendirilecektir. Lakin biz sadelikten yanayız
J
Journalist
⭐ 19y
sadelikten yanayım ☕
T
TitusPullo
⭐ 19y
Forum olarak 3. sınıf siteler gibi oraya boraya bannner, logo vıcık vıcık renkler koymaktan yana değiliz ^^ Daha çok sadelikten yanayız. Fakat son zamanlarda şu an olduğu gibi çok istek oldu. Bu sebebden bazı renkler getiriyoruz siteye. Konu ikonları yeni smileyler ve daha gelicek olan mini, renkli projeler.
Renkler Ve Zevkler Paylaşılamaz 😉
Değiştirmedik, değiştirmeyeceğiz.Bu anayasanın değiştirilmez kuralı gibidir.Umarım anlamışsındır.İyi forumlar...
Altakki biraz daha gerçekçi 😉
Forum olarak 3. sınıf siteler gibi oraya boraya bannner, logo vıcık vıcık renkler koymaktan yana değiliz ^^ Daha çok sadelikten yanayız. Fakat son zamanlarda şu an olduğu gibi çok istek oldu. Bu sebebden bazı renkler getiriyoruz siteye. Konu ikonları yeni smileyler ve daha gelicek olan mini, renkli projeler.
ben zaten senin dediğine başka birşey demedim 😉
Evet o konuda sana hak veriyorum, site site olarak kalacak. Panayıra çevirmek gibi bir niyetimiz yok 😉
Ama bu sırf düz kalacağız diye bir kural demek değil 😉
Evet o konuda sana hak veriyorum, site site olarak kalacak. Panayıra çevirmek gibi bir niyetimiz yok 😉
Ama bu sırf düz kalacağız diye bir kural demek değil 😉
"Beyenmeyen Gidebilir" Sitenin Sitili Gayet Güzel Sade Falanda Degil EXL kendi tasarmı bildigim Kadarıyla herkesin renkleri,zevkleri,fantazileri 😄 farklıdır Diyer Siteler Reklamdan Geçilmiyor Aradını Bulamıyorsun Al sana Kaliteli Silkroad Online Bilgi Paylaşım Sitesi Reklam Lı Site İstiyorsan Bolca Mevcut
maji, dostum ikimiz aynı şeyi farklı cümleler ile söylüyoruz bilmem farkındamısın 😄 😁 (22.50 sendromu 😉 )
sadelikten yanayım ☕
Diğer siteler gibi olmak istemiyoruz,Dış görünüşle göz boyamayla işimiz yok.Farkımız belli herşey bizde rahat konforlu bi site.Theme da gayet güzel bence.
sadelikten yanayım ☕
T
TitusPullo
⭐ 19y
Majestic Drotalion Amma kastınız ha 😜
Majestic Drotalion Amma kastınız ha :P
😁
Bencede Gayet Güzel Şu An Ne Çok Sade Ne Çok Abartılı 😘 😘
Dikkat ediorum yeni sro siteleri hep bize özenip aynen bizim temada sadelikte site kurmaya gayret gösteriyorlar 😉
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Her yerinden rekLam fışkıran ana sayfayı kapLayan 2de bir önüne cıkan kutucukLarı istiorsan böyLe siteLer boL boL war:D googLe a silkroad forum yazman yeterLi. D:
Bn bu temayı gayet sewiorm aradığın herşeyi koLayLıkLa buLuosn we kaLabaLık bir görüntü yok.Kullanması basit.
Bn bu temayı gayet sewiorm aradığın herşeyi koLayLıkLa buLuosn we kaLabaLık bir görüntü yok.Kullanması basit.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap