Icerige atla
Extraloob

Sitenin Deneme Modu Çarımı Geri Vermiyor

· 39 Yanıt · 2.7K görüntüleme
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#1
Merhaba arkadaşlar ben geçen hafta TheDeep arkadaşımızın msn adresini ekledim onun ecsrodaki 90 lv çarı ile benm gaiadaki 73 lv çarı takas yapıcaktık. Bugun takası yapmaya karar verdik o d.mod oldğu için herşeyi ilk ben verdim gizli soru dahil. O da bana sadece ıd ve pw yi verdi ben ona bilgisayarın başından kalktığımı belirttim ablamın işi vardı o geçti bilgisayara. Ona dedimki ben çıkıyorum sen çarın mailini bana msn ye mail at. Sonra çıktım msnden 9 da girdim yeniden pm attım arkadaşa takasdan vazgeçtiğimi belirttim. Çünkü çarıma Apollodan takas teklifi geldi ve bende değerlendirmek istedim pm ile çarımı geri almak istediğimi belirttiğimde bana çarımı soydun dedi arkadaşlar kuranın üzerine yemin ederimki ben çalmadım onada her türlü yemini ettim bana diyorki yok bilgisayarında keylogger vardır yok trojen vardır yok bu çarı bana yem olarak vermediğin ne malum. Ayrıca bana msnden çara dene dediğinde benim ona verdiğim cevap şu olmuştur. Bu saatte ecsroya girilmez ö. değil sen çara gir doğru olduğunu görünce bana mail at dedim. Arkadaş çarımı geri vermiyor.Bu arada ne malum çarı TheDeep in soymadığı ?

Lütfen yardımcı olun exl ekibi sanal mahkeme denen birşey varmış nasıl başvurabiliriz yardımcı olursanız sevinirim.
39 Yanıt
A
#2
Yine mi bir d.mod vakası? :? :?
S
SnowFlake ⭐ 18y
#3
TheDeep savunmasını yapması için bekleniyor.
X
Xanthos ⭐ 19y
#4
anlaşıldı, çok kanlı bir summer crash olacak 🤔
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#5
Beni bilgilendirirseniz sevinirim sanal mahkeme felan varmış nasıl birşey bu başvurmak istiyorum.Yada birileri araya girsin lütfen çar ile apolloda takas yapacağım
X
Xanthos ⭐ 19y
#6
Ben bişey merak ediyorum. Biz mi size dedik gidin D.mod ile char takası edin diye?

Hergün sizin gibi kaç kişi geliyor D.mod charımı çaldı bilmem ne yaptı. Yahu adı üzerinde DENEME moderatör.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş, arasıra böyle aile terbiyesinden yoksun AÇ köpekler çıkıyor. Kimseye güvenmeyin, char takas edecekseniz de lütfen EXL aracılık hizmetinden faydalanın, başınız ağrımasın.
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#7
Ya deneme moddur sizde tc kimliği felan vardır yapmaktan tırsar felan diye düşündüm ben o kişiliğin bilgilerine acilen ulaşmak istiyorum. Lütfenn !!!
P
Prada ⭐ 19y
#8
Bekle bakalım çözülür problem eğer varsa böyle birşey.

sanal mahkeme nedir ya? Daha hayal birşey o olay.

böyle bir durumda hak iddaa etmen için hesabını notere tasdik ettirmiş olman lazım. Kimlik bilgilerinin doğru olması lazım. Artı joymax sözleşmesini okuduysan sana sadece kullanım hakkını veriyor senin olan birşey değil.


Bu gibi durumlarda aracılık kullanın diyoruz. Dmod = deneme mod. Yani deneme sürecindeler.


Şöyle bir durumda var eğer karşılıklı charlar değişilmişse kusura bakmada senin yaptığına oyun bozanlık denir. Takas yapılıpta vazgeçilmez. O durumdada sen kafadan hatalı olursun.
T
TitusPullo ⭐ 19y
#9
Geçin bu zırvalıkları sanal mahkeme falan. Böyle saçma şeylere umut bağlamayın. Öyle birşey yok ki olsada sen suçlu çıkarsın. Char alım - satım veya takasını Joymax yasakladı. Yasal bir durum değil zaten. Sen ne hakla gideceksin mahkemeymiş bilmem neymiş.

Charını kaptırdın mı kaptırdın umudu kes. Eğer ki çaldıysa bir ihtimal geri verir onun haricinde dolabına git bi bardak soğuk su iç otur yerine.
F
Furina ⭐ 19y
#10
Bu siteye yönetici başvurusu yapılırken "3. bir şahıs tarafından görülmeyecektir." yazar. Kısacası o adamın TC Numarasını hiçbir yöneticiden alabileceğini sanmıyorum. O kadar aracılık kullanın diyoruz. D.Mod lara neden güveniyorsunuz onuda anlamıyorum. Aadı üstünde "Deneme"..
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#11
Ya çarı ben apolloda takas edicektim çar benim olsa tamam benimde değil siz araya girseniz lütfen yardımcı olun
F
Furina ⭐ 19y
#12
Biz araya girsek nolabilirki ? Adam vicdanına yediremeyip vermesse olabilecek tek şey adamın rütbesinden düşürülmesi olabilir
A
Agilla ⭐ 18y
#13
Ya çarı ben apolloda takas edicektim çar benim olsa tamam benimde değil siz araya girseniz lütfen yardımcı olun


❓ ❓ 🕵️

Exl Araya Girip Ne Yapabilirki Charı Geri Ver Dese Adam Vericekmi Adamın Vicdanına kalmış
.NET
.NET ⭐ 19y
#14
Şu anda şu anda deneme moderatör olan kişiliği bekliyorum. Daha kendisinin savunmasını görmeden hakkında yorumumu yapmayacağım. Eğer bir açıklama gelmezse, gerekilen yapılır, gerekli bilgiler verilir hiç kaygılanmayın siz^^
[F New]Solo Gitarist
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#15
Ya bu çar çok önemli Apolloda 71 blader teklifi geldi bu çarın üstüne bir çar daha vericem SnapJR den alıp.
X
Xanthos ⭐ 19y
#16
Şu anda şu anda deneme moderatör olan kişiliği bekliyorum. Daha kendisinin savunmasını görmeden hakkında yorumumu yapmayacağım. Eğer bir açıklama gelmezse, gerekilen yapılır, gerekli bilgiler verilir hiç kaygılanmayın siz^^

Deneme modun yerinde olsam ben de vermem charı, eşşek şakası gibi bi durum.Takas gerçekleşiyor, sonra arkadaşın aklı başına geliyor,vazgeçiyor. Ya adam takastan sonraki 3 saat içerisinde 500 silk yükleyip, chara gold aldıysa? Salak mı ki geri versin?
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#17
Ya arkadaşım daha takas için bana kendi çarının mailini vermediki daha ortada tambirşey yok benim çar soyuktu bunu o bilmiyordu bende dedimki böyle böyle pw yi verdikten sonra ama dedim söz gold aktaracam o da o zaman takas olmaz dedi benimde tam o an çıkmam gerekti ...
A
Agilla ⭐ 18y
#18
Ya arkadaşım daha takas için bana kendi çarının mailini vermediki daha ortada tambirşey yok benim çar soyuktu bunu o bilmiyordu bende dedimki böyle böyle pw yi verdikten sonra ama dedim söz gold aktaracam o da o zaman takas olmaz dedi benimde tam o an çıkmam gerekti ...



Çok Karmaşık Bir Olay Gerçekten ☕
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#19
oFfFfFfF
D
DarkL0rd OP ⭐ 17y
#20
Beyler şimdi ne yapıcaz ? Birileri yardımcı olsun araya girsin lütfen.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: