Nasıl Forum Kullanılır Arkadas Veya Düsman Ekleme
Sİmdi Nasıl Arkadas Veya Düsman Eklicegimizi Resimli Olarak Anlatacagım
- Resim Silinmiş.
Tıklanacak Yer: Kırmızı Kutucuk
- Resim Silinmiş.
Tıklanacak Yer:Kırmızı Kutucuk
- Resim Silinmiş.
Tıklanacak Yer: Kırmızı Kutucuk
- Resim Silinmiş.
Simdi Ya Kırmızı Yerler Doldurulacak Yada Üye Adı Bulunup Tıklanılacak
- Resim Silinmiş.
Evet Keyfinize Göre Arkadasa Veya Düsmana Eklemek İçin İki Kutucuktan Birine Tıklıyorsunuz
CaN_KsK
Sitede Nasıl Arkadas Veya Düsman Ekleriz?(Buyrun)
· 20 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Şuana kadar hiç düşmanım olmadı olmasında Razz
Allah Oldurmasın Kardes
Heç Yorum Yoq Ben Yatar İyi geceler
Düşmanlara Eklediğiniz Kişilerin Mesajı Otomatik Olarak Gizlenir...
Eskiden Türkün Türkten başka dostu yoktur derlerdi şimdi Türkün kendinden başka dostu yoktur diyorlar Razz Ne alaka derseniz Maalesef çoğu forumda üyeyim bi kaç forumdada Moderatörüm ama nerdeyse bütün forumlarda sarkan oluyor gerçekten işe yarar bişeymiş ben bunu yeni öğrendim. Teşekkürler.
güzel bir topic hazırlamışsın teşekkürler can mucX
Hepinizin Yorumları İçin Ck Tesekkür Ederim
Tesekkurler Can..
Game Designer
⭐ 19y
valla extraloob'a uye olduğumda biri bana uyarı göndermişti kim kimdi kim neydi hiç hatırlamıyorum sitenin böyle eğlenceli olduğunu bile bilmiyordum oyle bot için gelirdim
bana uyarı gönderen Peace midi neydi unuttum ^^ uyarı gelince profiline tıkladım düşman/ arkadaş falan yazıyordu direk ekledim düşmanlara Mr. Green yeşildi birde o zamanlar rengi
şimdi nerde bilmiyorum Very Happy
gelse şimdi yüzünede soylerdim yappıcak birşey yok olan oldu Very Happy kaldırdım sonra engeli adam gözükmüyor engellesen neyine Very Happy
Ps : paylaşım için teşekkürler mucX
bana uyarı gönderen Peace midi neydi unuttum ^^ uyarı gelince profiline tıkladım düşman/ arkadaş falan yazıyordu direk ekledim düşmanlara Mr. Green yeşildi birde o zamanlar rengi
gelse şimdi yüzünede soylerdim yappıcak birşey yok olan oldu Very Happy kaldırdım sonra engeli adam gözükmüyor engellesen neyine Very Happy
yes.
valla extraloob'a uye olduğumda biri bana uyarı göndermişti kim kimdi kim neydi hiç hatırlamıyorum sitenin böyle eğlenceli olduğunu bile bilmiyordum oyle bot için gelirdim
Twisted Evil Mr. Green
düşmanın tarih oldu sende büyük bir hırsla zirveye ilerliyorsun Wink
Eskiden Türkün Türkten başka dostu yoktur derlerdi şimdi Türkün kendinden başka dostu yoktur diyorlar 😜 Ne alaka derseniz Maalesef çoğu forumda üyeyim bi kaç forumdada Moderatörüm ama nerdeyse bütün forumlarda sarkan oluyor gerçekten işe yarar bişeymiş ben bunu yeni öğrendim. Teşekkürler.
Yöneticiler düşmanlara eklenemiyordur umarım. 😁
Eskiden Türkün Türkten başka dostu yoktur derlerdi şimdi Türkün kendinden başka dostu yoktur diyorlar 😜 Ne alaka derseniz Maalesef çoğu forumda üyeyim bi kaç forumdada Moderatörüm ama nerdeyse bütün forumlarda sarkan oluyor gerçekten işe yarar bişeymiş ben bunu yeni öğrendim. Teşekkürler.
Yöneticiler düşmanlara eklenemiyordur umarım. 😁
Hemen seni eklemem lazım jigg.y
benim var arkadaşımın hacker olduğuna inanmıyor iyosa versin msn sini
wat du yu vant tu sey:?:
güzel paylaşım sağol ?!!!!!!
T
The_DifferenT
⭐ 19y
eline sağlık onca uğraşmısın
benim 5 aydıe tek dostum var oda bi onceki uyeliğim ^^
benim 5 aydıe tek dostum var oda bi onceki uyeliğim ^^
eline sağlık onca uğraşmısın