Ben sitede aylardır offline görünmekteyim,Giriş yaparken kutuyu işaretleme diyecek birileri çıkacak şimdi.Yeni üye değilim ve bunu biliyorum.Ayrıca çerezler yol açar diyenler olacak,ayda bir format atarım ve siteye her girişimde hala offline görünmekteyim.
Site yönetimi lütfen beni online yaparmısınız.
Site yönetimi lütfen;Online olmak istiyorum.
· 26 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Ben sitede aylardır offline görünmekteyim,Giriş yaparken kutuyu işaretleme diyecek birileri çıkacak şimdi.Yeni üye değilim ve bunu biliyorum.Ayrıca çerezler yol açar diyenler olacak,ayda bir format atarım ve siteye her girişimde hala offline görünmekteyim.
Site yönetimi lütfen beni online yaparısınız.
Bende online gözüküyorsun.
ps : giriş yaparken kutuyu işaretleme
O
Optimus Prime
⭐ 18y
aynı sorun bendede var
Şu anda onlinesın 🙄
Giriş yaparken "Çevrimiçi olduğumu gizle" butonunu işaretleme. 🙄
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bende ikiside offline gözüküyor. :?
Durum göstergesi olan resme sağ tıklayıp yenile demeyi denediniz mi?
[F New]Solo Gitarist
KESİNLİKLE katılıyorum 😞 😞 bende OFFLİNE görünüyorum VE benim bölümüm Xian olmalı kendiliğinde privete ser ver olmuş 😞 😞
KESİNLİKLE katılıyorum 😞 😞 bende OFFLİNE görünüyorum VE benim bölümüm Xian olmalı kendiliğinde privete ser ver olmuş 😞 😞
O
Optimus Prime
⭐ 18y
KESİNLİKLE katılıyorum 😞 😞 bende OFFLİNE görünüyorum VE benim bölümüm Xian olmalı kendiliğinde privete ser ver olmuş 😞 :(
server hariç aynıları bende de var
bendede offlinesiniz ikinizde 😄
Aynen hepiniz offlinesiniz. 😄
yahu bu konuya mesaj atan herkes bende online görünüyor 😁
eeeEee? çözüm bulan yok mu? 😞
O
OneEyedJack
⭐ 19y
KKP - Site Tercihleri - Kişisel Ayarlar Çevrim içi durumumu gizle hayırı işaretleyin.

Bende sürekli Offline gözüküyorum ☕
B
BruttiBelle
⭐ 17y
KKP - Site Tercihleri - Kişisel Ayarlar Çevrim içi durumumu gizle hayırı işaretleyin.
Tam bunun için SS çekiyordum senin mesajını gördüm bro ^^
1) cookie temizliği
2) offline göster seçeneği
3) yenile seçeneği
4) farklı browser seçeneği
bu 4 maddeyi uygularsanız sorun düzelir, kısacası sorun sizin sisteminizden kaynaklı sadece size özel sizin gördüğünüz bir sorun biz sizleri normal görüyoruz ^^
2) offline göster seçeneği
3) yenile seçeneği
4) farklı browser seçeneği
bu 4 maddeyi uygularsanız sorun düzelir, kısacası sorun sizin sisteminizden kaynaklı sadece size özel sizin gördüğünüz bir sorun biz sizleri normal görüyoruz ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap