Icerige atla
Extraloob

Site üzerinden bitcoin kasmak

· 19 Replies · 4.8K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Merhabalar arkadaşlar,

Bir çoğunuz biliyorsunuzdur artık bitcoin ve türevi coinler site üzerinden de kasılıyor. Yani site sahipleri sitelerine ekledikleri bir javascript koduyla site açık olduğu sürece işlemcinizi kullanıp , coin üretiyorlar.

Milletin sitesiyle ne yaptığı beni ilgilendirmez ama bazıları gerçekten bu işi abartıyor. Siteye girdiğinizde küçük bir pop-up açılıyor sağ altta , siz bunu kapatmadıkça arka da sürekli çalışmaya devam ediyor , siz ana siteyi kapatsanız dahi o küçük pop-up'ı unutursanız bilgisayarınız da işlem yapmak imkansız oluyor.

Örnek olarak bu resim de %94 CPU kullanıyor bilgisayar , nedeni ise sağ altta gördüğünüz küçük pop-up. (www . inta diye giden)

bcoin-min.png

Pop-up'ı kapattığımda CPU kullanımı ;

bcoin2-min.png

Genellikle bunu dizi siteleri yapıyor , siz bir dizi izlerken CPU sömürülüyor. Hadi sitedeyken sömürsün bir şey demiyorum ama siteyi kapattıktan sonra bile bu pop-up'ı kapatmayı unutursanız bu olay devam ediyor. Bu olay hem uzun kullanımda işlemcinize zarar verir hemde arka da unuttuğunuz sürece bilgisayarınız kasar adam akıllı bir işlem yapamazsınız.

İşin kısası eğer böyle pop-up görüyorsanız sitelerde açılan ve önemsemiyorsanız , önemseyin kapatın.
Files (2)
19 Replies
RanstaMonsta
Bu aralar çok sık rastlıyorum ben de, bilgi için teşekkürler 👍
ExcI
ExcI ⭐ 10y
yatacak yerleri yok
sayong
sayong ⭐ 17y
Bu detayı öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim.
💀
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Hemen buraya enjekte edelim 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Hemen buraya enjekte edelim 😈

Şşş çaktırma
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Konu başlığını görünce forum üzerinden bitcoin kasıcaz sanmıştım ama olsun yararlı paylaşım 😄
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
evet son 2 senedir çok yayıldı çin çıkışlı bi kültür diyebilirim sırf bu yüzden antivirüs kullanmaya başladım dikkatli olmak lazım 🎭
ExcI
ExcI ⭐ 10y
bunun için tarayıcı ayarlarından açılor pop-un menüyü engelle demek yetmez mi? yada Adblock gibi tarayıcıya gömülebilen programlar
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
iş görüyor ama yeterince olduğunu zannetmem ki bu işi yapanlar zaten bunları düşünerek yapıyorlar 😄
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Olm millet çok zeki lan.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Adblock varken açılıyor mu benim başıma hiç gelmedi de
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Adblock varken açılıyor mu benim başıma hiç gelmedi de

Açılıyor
D
Doma$no ⭐ 18y
Benim sistemle ellerindeki bitcoini kaybederler kasmak yerine xd
vsroeditor.com
Ben bu konuya tıklamadan önce cpu kullanımım %2 iken bu konuya tıkladıktan sonra 78 oldu.
Cevaplarmısın lütfen @Chorus

Böyle bişey varsa beni denek olarak kullan kanka, IBAN atarım sana kırışırız.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Benim telefondan bağlanınca hızlı ama Laptopdan siteye girince yavaşlıyor 🤙 Yine firewall mı yoksa 😆

Apple gibi sende sonradan açıklama yapma bize bilerek yavaşlattık felan biggrint1
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Benim telefondan bağlanınca hızlı ama Laptopdan siteye girince yavaşlıyor 🤙 Yine firewall mı yoksa 😆

Apple gibi sende sonradan açıklama yapma bize bilerek yavaşlattık felan biggrint1

Telefon da reklam yok , bilgisayar da var.
Mobil de reklam yayınlamıyoruz çok fazla gb yemesin diye.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
@Chorus sss demek Gb yemesin 🤤 diye whiteangelwhiteangel:kalp::kalp:
vsroeditor.com
Telefon da reklam yok , bilgisayar da var.
Mobil de reklam yayınlamıyoruz çok fazla gb yemesin diye.

Düşünceli şey seni. [horny21:kalp:
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: