Icerige atla
Extraloob

Site İçin Bi Öneri

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
A
Aesify OP ⭐ 18y
Simdi Söyle bi etkinlik olursa gzl olmazmı:
Her Hafta Forumdan 1 kişiyle(bunlar yetkililer olr mesela) röpörtaj yapalımki herkez birbirini daha iyi tanisin eger böyle biseye olumlu bakarsnz 3-5 kişilik bi gurup siz ayarlaya bilirsiniz (veya bende seçebilirim) cevabınızı merak ediyorm (Yetkililer Cevap Yazarsa Sevinirim)
İyi Forumlar
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Böyle bir çalışmamız vardı lakin uğraşamadığımız için kendinden sonlandı . İçimizde röportaj yapmaya hevesli , gazeteci ruhu olan arkadaşlar varsa başlasınlar bir yerden 😜
A
Aesify OP ⭐ 18y
Böyle bir çalışmamız vardı lakin uğraşamadığımız için kendinden sonlandı . İçimizde röportaj yapmaya hevesli , gazeteci ruhu olan arkadaşlar varsa başlasınlar bir yerden :P

Şahsen Ben Haftalık Olarak Bunla Urascak Zamanım Var Ama İste İzin Olmadan Baslarsakta Sonucu Bilemeyiz
Windy
Windy ⭐ 19y
siz başlatın,etik olduğu sürece,bizde arkanızda oluruz 😉
M
Metamorph ⭐ 19y
Hatırladım ben bu röportaj olayını ama haftalık değilde aylık oluyordu hatta bir keresinde nisan ayının konuğu olmuştum 😁
A
Aesify OP ⭐ 18y
İlginiz İçin Teşekkürler Bu Konuyu Açarken Aslında 3 5 güne anca cevap gelir sanıyordum Yarın Takımı Toplamaya Çalışacağım
Advance
Advance ⭐ 18y
oo sarp güzel öneri bence de böyle şeyler güzel olaiblir gerçi site yönetimi bazı konularda tanıtmış ama yine de ayrntıya inmek güzel olur ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
siz başlatın,etik olduğu sürece,bizde arkanızda oluruz ;)

👍
_
siz başlatın bizler arkanızdaız
A
Aesify OP ⭐ 18y
Çok Güzel Söylediniz Çok Teşekkürler Ama Yöneticilere Nasil Ulaşacağımı Bilemiyorum Pm Den Ulaşma İmkanım Yok Gibi Görünüyor Biraz Yardım Ederseniz Sevinirim
S
StormHero ⭐ 19y

👍
Advance
Advance ⭐ 18y

👍

Bölüm bile açtık ^^
bkz : viewforum.php?f=630

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: