Simdi Söyle bi etkinlik olursa gzl olmazmı:
Her Hafta Forumdan 1 kişiyle(bunlar yetkililer olr mesela) röpörtaj yapalımki herkez birbirini daha iyi tanisin eger böyle biseye olumlu bakarsnz 3-5 kişilik bi gurup siz ayarlaya bilirsiniz (veya bende seçebilirim) cevabınızı merak ediyorm (Yetkililer Cevap Yazarsa Sevinirim)
İyi Forumlar
Site İçin Bi Öneri
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Böyle bir çalışmamız vardı lakin uğraşamadığımız için kendinden sonlandı . İçimizde röportaj yapmaya hevesli , gazeteci ruhu olan arkadaşlar varsa başlasınlar bir yerden 😜
Böyle bir çalışmamız vardı lakin uğraşamadığımız için kendinden sonlandı . İçimizde röportaj yapmaya hevesli , gazeteci ruhu olan arkadaşlar varsa başlasınlar bir yerden :P
Şahsen Ben Haftalık Olarak Bunla Urascak Zamanım Var Ama İste İzin Olmadan Baslarsakta Sonucu Bilemeyiz
siz başlatın,etik olduğu sürece,bizde arkanızda oluruz 😉
Hatırladım ben bu röportaj olayını ama haftalık değilde aylık oluyordu hatta bir keresinde nisan ayının konuğu olmuştum 😁
İlginiz İçin Teşekkürler Bu Konuyu Açarken Aslında 3 5 güne anca cevap gelir sanıyordum Yarın Takımı Toplamaya Çalışacağım
oo sarp güzel öneri bence de böyle şeyler güzel olaiblir gerçi site yönetimi bazı konularda tanıtmış ama yine de ayrntıya inmek güzel olur ^^
siz başlatın,etik olduğu sürece,bizde arkanızda oluruz ;)
👍
_
_AnTiPaTicK_
⭐ 17y
siz başlatın bizler arkanızdaız
Çok Güzel Söylediniz Çok Teşekkürler Ama Yöneticilere Nasil Ulaşacağımı Bilemiyorum Pm Den Ulaşma İmkanım Yok Gibi Görünüyor Biraz Yardım Ederseniz Sevinirim
👍
👍
Bölüm bile açtık ^^
bkz : viewforum.php?f=630
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap