Icerige atla
Extraloob

Sistem kapatılıyor Hatası

· 14 Yanıt · 2.5K görüntüleme
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar böyle bir hata geliyor ve pc 1 dakka dan geriye doğru sayıyor ve 1 dakka sonunda resetleniyor sebebini bilen varsa lütfen söylesin çok önemli
14 Yanıt
Tweety
Tweety ⭐ 19y
benimde basıma gelmişti ancak formatla gecirdim Crying or Very sad

format sonunda gecmezse bu güne kadar görülen en illet virüslerden biridir o benden söylemesi
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
virüs ün adı win32 belki biliyosundur Embarassed Crying or Very sad Sad Confused
R
Remi ⭐ 19y
hani anti virüs sistemin kullanıyosun anti vir bulduğuına göre silebilirde en azından ben kaspersky kullanıyorum bulduğunu siliyo ama bulduğunda çıkartığı ses Laughing Shocked insanı deli ediyo Very Happy
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
sende ki virüs programını upload eder misin tabi edebilirsen extrabeer
S
SaSuKe ⭐ 19y
bendede bu hata var virus koruma yok formatta sonra cıktı bu hata daha bilgisayarı açar açmaz
R
Remi ⭐ 19y
flash diskimi bulursam upload ederim kaspersky versiyon 6
R
Remi ⭐ 19y
Bulamadım şimdi yarın bulursam upload ederim oke ama aspersky kendi sitesine bak bi v6 yı bulursan indir sana v6 için keyde veririm ok? keyi buldum
P
Punsier ⭐ 19y
baslat calistir
shutdown -a yazarsan bir daha geri saymaz kapanmaz
saygilar
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
sorunu çözdüm sistem geri yükleme yaparak herkese çok teşekkürler
R
Ronin ⭐ 19y
Aynı sorun ilerde gene çıkıcak tek yolu format...
S
SaSuKe ⭐ 19y

Aynı sorun ilerde gene çıkıcak tek yolu format...

ben format atıcam bugun Crying or Very sad bu sorun yuzunden
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
bi format nedirki atması kolay ama giden dosyalat insanın içini acıtıo Mr. Green
P
Punsier ⭐ 19y
Bu durumda format atmayi dusunme bence windowsun sitesinden patchleri cekersen sorun zati kendiliginden hallolucak worm virusu var sisteminde ve otomatik komut yollayip kapatiyor
baslat
calistir
shutdown -a yaz sayma ekrani geldiginde ve sayma ekrani otomatik kapanip bir daha karsina cikmayacaktir ikinci bir restarta kadar
microsoft.com sitesinden guncellemeleri yaparsan sorunun cozulur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: