Icerige atla
Extraloob

Sistem kapatılıyor Hatası

· 14 Replies · 2.5K views
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar böyle bir hata geliyor ve pc 1 dakka dan geriye doğru sayıyor ve 1 dakka sonunda resetleniyor sebebini bilen varsa lütfen söylesin çok önemli
14 Replies
Tweety
Tweety ⭐ 19y
benimde basıma gelmişti ancak formatla gecirdim Crying or Very sad

format sonunda gecmezse bu güne kadar görülen en illet virüslerden biridir o benden söylemesi
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
virüs ün adı win32 belki biliyosundur Embarassed Crying or Very sad Sad Confused
R
Remi ⭐ 19y
hani anti virüs sistemin kullanıyosun anti vir bulduğuına göre silebilirde en azından ben kaspersky kullanıyorum bulduğunu siliyo ama bulduğunda çıkartığı ses Laughing Shocked insanı deli ediyo Very Happy
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
sende ki virüs programını upload eder misin tabi edebilirsen extrabeer
S
SaSuKe ⭐ 19y
bendede bu hata var virus koruma yok formatta sonra cıktı bu hata daha bilgisayarı açar açmaz
R
Remi ⭐ 19y
flash diskimi bulursam upload ederim kaspersky versiyon 6
R
Remi ⭐ 19y
Bulamadım şimdi yarın bulursam upload ederim oke ama aspersky kendi sitesine bak bi v6 yı bulursan indir sana v6 için keyde veririm ok? keyi buldum
P
Punsier ⭐ 19y
baslat calistir
shutdown -a yazarsan bir daha geri saymaz kapanmaz
saygilar
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
sorunu çözdüm sistem geri yükleme yaparak herkese çok teşekkürler
R
Ronin ⭐ 19y
Aynı sorun ilerde gene çıkıcak tek yolu format...
S
SaSuKe ⭐ 19y

Aynı sorun ilerde gene çıkıcak tek yolu format...

ben format atıcam bugun Crying or Very sad bu sorun yuzunden
_
_alpoza_ OP ⭐ 19y
bi format nedirki atması kolay ama giden dosyalat insanın içini acıtıo Mr. Green
P
Punsier ⭐ 19y
Bu durumda format atmayi dusunme bence windowsun sitesinden patchleri cekersen sorun zati kendiliginden hallolucak worm virusu var sisteminde ve otomatik komut yollayip kapatiyor
baslat
calistir
shutdown -a yaz sayma ekrani geldiginde ve sayma ekrani otomatik kapanip bir daha karsina cikmayacaktir ikinci bir restarta kadar
microsoft.com sitesinden guncellemeleri yaparsan sorunun cozulur

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: