R ragipbulut ⭐ 15y 15 yil once #41 %41:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RanwaX ⭐ 19y 15 yil once #42 Bende yardımcı olmaya çalışacam 🕵️ ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ragipbulut ⭐ 15y 15 yil once #43 devamm 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #44 %41 olduk 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon ⭐ 18y 15 yil once #45 ahahahhahahahahaha adam morarcaklar 😄 Power of ExL 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Ural_Tulga ⭐ 15y 15 yil once #46 Üye oldum ve kullandım 174.oy benim:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #47 beyler yüklenin %42 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apt ⭐ 18y 15 yil once #48 Spoiler 😆adamım mr perfect koymuş gideri 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon ⭐ 18y 15 yil once #49 FARK BUDUR 😎 :EXL'den önce :EXL'den sonra : TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #50 %43 cool2: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #51 normal sro oynıyan arkadaşlar bizim oyun gelene kadar yüklenin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #52 konuyu açan arkadaş 5 dk yazmış. 5 dk değil 15 saniye sallamasyon emai adresi ve id pw koyun geçin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K korc4n ⭐ 16y 15 yil once #53 ben oynamıyorum ama yardımım olsun 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #54 ula herkez benim gibi 15 dk ayırsa yeter. 20. üyeliği aldım-.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon ⭐ 18y 15 yil once #55 konuyu açan arkadaş 5 dk yazmış. 5 dk değil 15 saniye sallamasyon emai adresi ve id pw koyun geçinAynen 7-8 üyelik aldım 5 dakika sürmedi sınavlar var bitsin görecekler ... 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #56 %45 biggrint1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KimYooShin ⭐ 15y 15 yil once #57 Oha yetiştik vallaha xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ally85 ⭐ 18y 15 yil once #58 30. üyeliğimi aldım sbot gelsin charları bota bırakayımda 200 e akar 😁 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F farlo54 ⭐ 16y 15 yil once #59 10 üyelikte benden son durum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A akoo7171 ⭐ 15y 15 yil once #60 226. oy da benden 😊 Private serverda oynamıyorum ama olsun. Irkçılık yapıyolar serefsizler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil