Icerige atla
Extraloob

Şimdi Herkes 5 Dakikasını Ayırsın.Konuya girin.

· 124 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 2 / 7
Yanıtlar
U
ultron77 ⭐ 18y
birkaç üyelik açıp ankete katıldım 💃
_
_UzZy_ ⭐ 18y
Oynamadığım hâlde 10 tane üyelik açıp oy vereceğim. ( Ahh bu 12 yaşındaki çocuklar yok mu adamlar bizden nefret ettiler 😞 )
I
IslamicCc ⭐ 19y
bende desteğimi attım
_
_UzZy_ ⭐ 18y
Bu SRO illegâl bir sro değil mi ? Bunu merak ettim.
S
Soytari ⭐ 18y
bende oyumu kullandım
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Done.
K
KimYooShin ⭐ 15y
Off orda 1000 vote olsa bile Türkleri banlamazlar neden derseniz oyuna en fazla parayı Türkler yatırıyor
W
Warmoon ⭐ 18y
8-9 10-12 yaşındaki veletler yüzünden adımız çıkıyo bunu en çok ben yaşadım emin olun ama onlardan daha beter bir şekilde oynayan ne +20 adam gördüm insanın içinde olacak...
Ayrıca bunu sadece biz yapmıyoruz.. ankete bakın 27. veya 28. sayfaydı herhalde orda ben gerekli açıklamayı yaptım anlamayanlar için tekrar yapayım ;
Geçen gün bizim Türklerden biri bi Avrupalıyla kapışıodu, guildi şöyle düşündü heralde "ölecek bu" ölmesin diye bir de zaten rakibi Türktü ordan kıllığı var 2-3 kişi adamın üstüne çullandı,
bu olaydan bir zaman sonra, Türk guildi toparlandı ve Samarkand'ta bunlardan eser bırakmadı,
sonra glo'lara çullandılar yok "2 vs 1" yok "3 vs 1" yok "noob Turks dont know meaning of 1 vs 1" vb.. vb... bu arada o Türk benim.
W
Warmoon ⭐ 18y

illegal ve DB'leri çalıntı.. satın alsalar sunucu kiraliyacak paralarıda olurdu 😉
biri de açıklamıstı "the staff stole DBs from Black Rouge (tSRO)"
W
Warmoon ⭐ 18y
resmen ırkçılık yapılıyor. buna devam ederlerse dava açacağımı söyledim ve açarım da.

benden önce +1 yazanın nicki öldürdü beni 😄

oylama heralde evet cıkana kadar devam edicek:D
hayırlısıyla bi oylama geçse bari 😄

Hayırı demiştik aklımda kalan tek şey bu ^^

Çaktırma benim fake hesabı yanlışlıkla açık unutmuşum 💃
I
IZMIRLI24 ⭐ 15y
8-9 10-12 yaşındaki veletler yüzünden adımız çıkıyo bunu en çok ben yaşadım emin olun ama onlardan daha beter bir şekilde oynayan ne +20 adam gördüm insanın içinde olacak...
Ayrıca bunu sadece biz yapmıyoruz.. ankete bakın 27. veya 28. sayfaydı herhalde orda ben gerekli açıklamayı yaptım anlamayanlar için tekrar yapayım ;
Geçen gün bizim Türklerden biri bi Avrupalıyla kapışıodu, guildi şöyle düşündü heralde "ölecek bu" ölmesin diye bir de zaten rakibi Türktü ordan kıllığı var 2-3 kişi adamın üstüne çullandı,
bu olaydan bir zaman sonra, Türk guildi toparlandı ve Samarkand'ta bunlardan eser bırakmadı,
sonra glo'lara çullandılar yok "2 vs 1" yok "3 vs 1" yok "noob Turks dont know meaning of 1 vs 1" vb.. vb... bu arada o Türk benim.

helal olsun kardesım ıyı yapmıssınız evet bu sılkroad kucuk veletler yuzunden sorunlar olusmustu ama bu ırkcılık gerektırmez kusura bakmayın ama bu oyunda hep turklerden kazık yedım ben gavurlar yapıyor bızım turklerın yaptıgını cezası neyse cekerım oy kullanmadım bu sonucta bole seylerın basımıza gelmesı gayet normal ve dahada olacagına ınanıyorum
S
incide başlık açıyorum hemen
not:Sözlük kapalı

dipnot:hala kapalı

yerin 7 kat dibi not:aaa petrol buldum
I
IZMIRLI24 ⭐ 15y
turklerın yaptını gavur dedımız ınsanlar yapmıyor oyun ıcınde
_
_UzZy_ ⭐ 18y

illegal ve DB'leri çalıntı.. satın alsalar sunucu kiraliyacak paralarıda olurdu 😉
biri de açıklamıstı "the staff stole DBs from Black Rouge (tSRO)"

O zaman bu oyunu da ırkçılık ile bozarsalar Joymax'a rapor edelim.
Ne de olsa Joymax'ın DB sini ve müşterilerini çalmış. 😠
F
fun ⭐ 17y
Arkadaşlar çalındı ırkçılık felan gözetmeksizin Türk Gücünü gösterelim 248 153 gerideyiz ağızlarının payını verelim
W
Warmoon ⭐ 18y
Arkadaşlar çalındı ırkçılık felan gözetmeksizin Türk Gücünü gösterelim 248 153 gerideyiz ağızlarının payını verelim

dün 100 e 230 gerideydik çok iyi diğer forumlarada yayalım :DDD
R
ragipbulut ⭐ 15y
bende iki tane actım işinizi görürü inşallah arkdaslar....
W
Warmoon ⭐ 18y
bende iki tane actım işinizi görürü inşallah arkdaslar....

msnleri salla tutuyor.. Yarar tabi neden yaramasın.
A
ally85 ⭐ 18y
yardırıyom ben 8. üyeliği aldım 😁 😁 😁
R
ragipbulut ⭐ 15y
6 tanede benden oldu 😊 bende oynamıyorum ama dayanısmysa daynısmadım .. gavurları

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: