Silkroad'da (Joymax) Kali serverinde Hunterım ancak merak ettiğim konu şu şimdi biz Special Goods Box yaparken thief bizi öldürüp malları çalsa o malları nereye götürüp satar. Ve Hunter, bir Thief Special Goods Box ticareti yaparken onun kervanını düşürse nasıl ticaretini yapar yapabilir mi önemli konu bu yani hunter da thieflik gibi yapabiliyormu şayet yapamıyosa bu biraz haksızlık ama oluyorsada oyunun eskiden gelen havasına uymuyor 😊 şimdiden teşekkürler .
Silkroad'da (Joymax)(Kali) Job ile alakalı yardım !
· 5 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. Yılıdır
RanstaMonsta
⭐ 10y
Silkroad'da (Joymax) Kali serverinde Hunterım ancak merak ettiğim konu şu şimdi biz Special Goods Box yaparken thief bizi öldürüp malları çalsa o malları nereye götürüp satar. Ve Hunter, bir Thief Special Goods Box ticareti yaparken onun kervanını düşürse nasıl ticaretini yapar yapabilir mi önemli konu bu yani hunter da thieflik gibi yapabiliyormu şayet yapamıyosa bu biraz haksızlık ama oluyorsada oyunun eskiden gelen havasına uymuyor 😊 şimdiden teşekkürler .
Special Good Box çekerken sizi kesip malları alırsa düşen Special Good Boxları alır başka bi şey yapamaz, yine sizin gibi kervan çeker.

düşen malları trader çantasına koyar ve gene kervan çekmek zorunda diyorsun. aynısını hunter da thiefe yapabilir anladığım kadarıyla o zaman zorun yok . teşşekkürler cevap için.
RanstaMonsta
⭐ 10y
düşen malları trader çantasına koyar ve gene kervan çekmek zorunda diyorsun. aynısını hunter da thiefe yapabilir anladığım kadarıyla o zaman zorun yok . teşşekkürler cevap için.
Aynen öyle, rica ederim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
BELLONA DA 130 LW ÜSTÜ CHAR ALINIR GOLD ILE S DEVIL FLAG JOB 120 LW SP Sİ FAZLA OYUN ICI GOLD ILE ALINIR PM ATIN BEYLER 05 37 596 8510 BU NUMARADAN Yardım Bow ile alakalı Pc ile alakalı isro bot sorunu-yardım!!! silkroad up date uzaması ile alakalı soru Silkroad da kilitli e-mail adresi degistirme yardım