Icerige atla
Extraloob

Silkroad'a Zahmetsiz Girme

· 17 Yanıt · 2.2K görüntüleme
B
Brave_ChiLD OP ⭐ 18y
Arkadaşlar herkezin bildiği üzre Silkroad Online'a Kolayca Girme denen bişey yok. Ama Uğraşmadan,Yorulmadan,Strese Girmeden oyuna girme yöntemi var.Ben size bu bilgiyi paylaşacagım.
Herkezin kendine göre taktiği vardır oyuna girme taktiği; Kimisi enter tuşuna basılı tutar,Kimisi otoenter programı kullanır,Kimiside bottan çift (2) client açarak girmeye çalışır. Benim size bahsedeceğim yöntem bu yöntemlerden tamamen farklı bi yöntemdir.

Clientless Yöntemi : Arkadaşlar Extraloob avantajlarından tek yararlanan ben değilimdir. 😄 Sizlerde yararlanıyosunuzdur. Ben Extraloob'dan ''Clientless'' başlıgında birşey indirdim. Bu indirdiğim programı kullanarak oyuna zahmetsiz giriyorum.
JasonWalker boş durmuyor.Silkroad Online oynayıcılarına birbirinden güzel yenilikler getiriyor. Altda yazan sitedeki programı indirin arkadaşlar (BU PROGRAMI BEN YAPTIM DEMİYORUM TAMAMEN ÜRÜN JASONWALKER ADINA AİTTİR.) Virüssüzdür. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ama bir sorun görmedim

Download Site : http://rapidshare.com/files/243072928/TorqueClientless_2.0a-www.extraloob.com.rar

KULLANIMI : Buradaki programı indirin kurun.İçinden çıkan klasöre çift tıklayın ve çıkan dosyaların hepsini Bilgisayarım >> Yerel Disk C >> Program Files >> Silkroad klasörüne atın.Maymun şeklindeki simgeye çift tıklayınız. Eğer '' programı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.'' Gibisinden bir hata alıyorsanız.
http://rapidshare.com/files/238204708/vcredist_x86.exe Bunu Yükleyiniz.
Artık Kullanabilirsiniz;
Karakter(char) bölümünü boş bırakınız
Server Giriniz.
Hesap(acc) Giriniz. (Yani ID)
Şifre(pw) Giriniz.
Login Tuşuna Basınız.
O sizin için deniyecektir eğer çharınıza Girdiyse Karakter Seç Bölüm'ünden( ID,PW yi yazdıgınız yerin sağ tarafı ) Charınızı Seçin. Sonra Client'e Geç Tuşuna basın BİRAZ BEKLEYİN o sizin için sro_client açıp kendiliğinden Girecektir. Eğer kendiliğinden çıkarsa Tekrar Client'e Geç demeniz yeterlidir iyi oyunlar. mailto:[email protected] GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞINIZ
17 Yanıt
B
Brave_ChiLD OP ⭐ 18y
Teşekkürler. Onuda Yapıcakdım Ama Zamanım Yok Başka Bi Gün Yaparım. Görüşünüz İçin Teşekkürler.
T
Tequilla ⭐ 17y
Eline Saglık
B
Brave_ChiLD OP ⭐ 18y
Teşekkürler.
M
MicroEx ⭐ 19y
burdan bı hatırlatma return scroll yoksa cahrınız oyuna gırmez 😄
B
Brave_ChiLD OP ⭐ 18y
xD evet return scrooll'u inventory de 1. 4lüğün 3. sırasına koyun xD
A
aboc ⭐ 19y
ne anlamı kaldı zahmetsizliğin zaten ilk seferde girsem chara ayar çekicemde 2 haftadır chara giremiyorum 😄
B
Brave_ChiLD OP ⭐ 18y
Evet Kardeş Aynen Öyle Oldu Girilmiyo Oyuna Ne Yazık ki 😞 viewtopic.php?f=53&t=134853 Bak Burayada Oto Enter Koydum Denemek İsteyen Olursa Eğer.
I
icaro021 ⭐ 17y
ne win.rar kaldırmak için şifre nedir?
I
icaro021 ⭐ 17y
Ben şifre bulunamadı! http://www.extraloob.com de hala bilmiyorum için ...

Bir hata daha var ...

görünen o ...

C: \ Program Aquivos \ Silkroad \ Torque.exe
Başlatma Uygulama yapılandırma yanlışlık nedeniyle başarısız oldu. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.
H
hal0can ⭐ 17y
kardeş eline saqlık 😊
D
Sen bizi malmı sandın pv vercekmişim uhh artık veren cok salaktır kaç lvlsinde veriosun
M
Metover ⭐ 18y
Aslında 1.sırada 3.slot olayı tamamen doğru değil benim returnlar 1.sırada 1.slotta duruolar 😄
A
allstar276 ⭐ 18y
bnden de bi hatrlatma arkadaslar cok sık hata verıo grdiğinize pişman edeblio ara sıra bide sever check olnca taklıo grmesini beklemeyin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: