Silkroad Auto Login Geldi 4.5 Saat Giremedim İlla Premiummu Almam Lazım Bunun Kolay Giriş Prg Yokmu 1 Saate Girsede Razıyım Torque De İşe Yaramıyor Artık Lütfen Bir Yardımcı Olun
Silkroad Hızlı Girme Prg Yok Mu
· 24 Yanıt · 23K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
kardeş 4.5 saat denemiyor zaten sen bıraksaydın sonsuza kadar girmezdi.
Ps:çözüm 20 dk da bir sroyu kapat aç çünkü yeni sistem biraz sorunlu en fazla 30 dk deniyor sonra deniyor gosteriyor sen bosa denemissin. üzgünüm.
Ps:çözüm 20 dk da bir sroyu kapat aç çünkü yeni sistem biraz sorunlu en fazla 30 dk deniyor sonra deniyor gosteriyor sen bosa denemissin. üzgünüm.
Bu arada içeriği küçült göremeyn biri oldğunu sanmıyorum.
Tamam Deneyeceğim İçerigi Küçülttim Tşkler
Elemptra kardeşim yanlış anlama ama silkroadın 20 30 dk dan sonra deniyo gibi gözüküp denemedigini nerden anladın söylersin kafalardaki soru işareti biraz olsun giderilir...
rev6 adlı sitede yazılı (ingilizce duyuru)
peki teşekkürlerde kardeşim nasıl yani deneyip deneyip kapatıyım 30dkka
iYide 4,5 Saatte Girdiyse Ne Alaka Demekki 7/24 Login olma Var Auto Loginde Hadi 30 Dk da Desen Daha Denemeyecek Ama 4,5 Saat Sonrada Girdi Oyuna Bu Yüzden 30 Dk Degil 7/24 Giriyor Beklemeliyiz..
V
Vermillion
⭐ 18y
iYide 4,5 Saatte Girdiyse Ne Alaka Demekki 7/24 Login olma Var Auto Loginde Hadi 30 Dk da Desen Daha Denemeyecek Ama 4,5 Saat Sonrada Girdi Oyuna Bu Yüzden 30 Dk Degil 7/24 Giriyor Beklemeliyiz..
4.30 saatte giremedim demiş bidaha oku . 😄
Ya beyler ben 12 saat bekledim bende denedim belli suresonra girmiyor aşırı yuklenmedendir galiba ama rev6 dakiler 10 farklı pc den 10 chara 24 saat bırakmışlar hiçbiri girmemiş res attıklarında 8 i girmiş.
bildiğim kadarıyla yok ama torgue die bi program var sadece servera giriş çıkışlarde deneme yapıyor anca gireiblirsen öle giriyosun
2 gün önce prem bitti saat 3 civarları oyundan attı ve sürekli denedi ama 1 gün saonraki saat 3te oyuna girdim
eski sroyu arıyorum ne güzel günlerdi :!!&%&!
bom b-o-k ettiler silkroad'ı be bu kadar emek verdi herkez...milleti bağladılar oyuna. sonrada millet charına emek harcadı dediler bunlar bu kadar emek harcadı bırakmazlar bu oyunu elin şunu paraya dökelim demişlerdir sonrada böle oldu işte... bu oyunu türkler almazsa adam olmaz bu oyun.... uyuşturucu gibi bişey .. desem yeridir...
girilmezzzz bu oyunaa yaa premiumsuzz
|
|SicknesS|
⭐ 17y
hayırdır ? Girecek charın kaldımı yeni sistemden sora:P
güncel torque clientless kullan 👍
güncel torque clientless kullan 👍
waybea Onur'um hayırlı olsun knk d.mod yakışır 😘
Special thx to Flexi A
AliceCullen
⭐ 17y
Ozel program oldugunu sanmıyorum auto logınden sonra ama torque 2.1 versionu cıkıcak diye duydum nedir ne değildir tam bilmıyorum 🙄
A
asi_kral_95
⭐ 19y
ewet ya artık öle napcaz şans işi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap