Icerige atla
Extraloob

Silkroada Tıklıyorum ve Hata Alıyorum (Undergoing) Çözümü

· 24 Yanıt · 14K görüntüleme Sabitlenen
S
silkroadlife OP ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.
Silkroada tıkladığınızda böyle hata alıyorsun ve tamama tıklayınca Start gelmiyor.

1- Server Checkte olabilir arkadaşlarınıza sorun, sizde böyle hata alıyormusunuz diye eğer evet derlerse biraz bekleyin http://www.joymax.com/silkroad adresinden server checktemi gibi bilgilendiriyorlar bakabilirsiniz.
2- Yeni Oyun clienti (setup, legend) gelmiş olabilir indiriniz.
3- http://www.joymax.com/silkroad adresine girin ama site tamamen açılsın. Tekrar deneyin.
4- İnternet bağlantınızı kontrol ediniz Eğer internetiniz çok yavaş olduğu zamanlardada alabilirsiniz böyle hata.
5- Belki birtakım güvenlik programları Silkroadı engelleyebiliyor olabilir veya siz yanlışlıkla eklemiş olabilirsiniz. Güvenlik programlarınızı Kontrol ediniz.
6- Hosts dosyanızı kontrol ediniz. Burada "\WINDOWS\system32\drivers\etc" "C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" WINDOWS dosyaları neredeyse "C:\" yerine onu yazın ve Başlat > Çalıştıra yazınız.
Karşınıza dosyalar geliecek oradan Hosts dosyasına tıklayın ve Not Defteriyle açınız.
Aşağıdakiler varsa siliniz ve kaydeniz.

127.0.0.1 gwgt1.joymax.com
127.0.0.2 gwgt1.joymax.com

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

7- Agbot veya sremu vb. şeyler kullanırken Media.pk2yi patchlamış olabilirsiniz. Bunu Media Patcher programıyla çözebiliriz.
Media Patcher: http://s2.dosya.tc/MediaPatcher.rar.html
- Resim Silinmiş.

Saygılarımla,

24 Yanıt
T
talo_22 ⭐ 18y
Alıntı ?
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
Evet Alıntı Ne Var Niye Sordunuz
T
talo_22 ⭐ 18y
Her Tarafı Alıntıda Ondan Konunun İsmini Google Yazınca Neler Cıkıyor Azcık Editle Bide Modsun
M
Milano ⭐ 18y
/Güncel.
/Sabit.
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
Her Tarafı Alıntıda Ondan Konunun İsmini Google Yazınca Neler Cıkıyor Azcık Editle Bide Modsun

Googlede Çıkan Beni İlgilendirmez
R
Saol işime yaradı teşekkürler
N
NetworkeR ⭐ 17y
yav ben tıklıyom start yeri gelince start köşedeki yazılar falan gelmeden bu hata gelio media pact yaptım hosta baktım falan ama yokk olmuyo legend 4 ü indirdim ama
S
silkroadlife OP ⭐ 17y
update var 20 dakka biter bekleyin
N
northstar1 ⭐ 19y
..
N
NetworkeR ⭐ 17y
offff 😞 ne zaman girebilirim ? herşeyi denedim ya
U
Unforgiven ⭐ 17y

forum sitelerinde kolay kolay alıntı olmayan bişe bulamazsın, kolaysa sen ol moderatör sen yap tek tek yazarak milleti eleştirme 😉

Çok önemli bir hataya değişmişsin silkroadlife teşekkürler...
_
_SpinozA_ ⭐ 17y

adam düşünmüş böyle bir konu açmış neden eleştiriyorsun ki
S
Sky34 ⭐ 17y
saol arkadasm
S
Sky34 ⭐ 17y
walla bızı aydınlattın
E
encias ⭐ 16y
bendede connection to the server has ended hatası veriyor
T
Saol işime yaradı teşekkürler
D
DevilKiss ⭐ 17y
Alıntı veya deil extraloob amblemi varsa extraloobundur
W
Warrison1 ⭐ 16y

Googlede Çıkan Beni İlgilendirmez

doğru söylüyor bunun modlukla ne ilgisi var. hazır konuyu neden en bastan editlesin zaman kaybı 👴
W
Warrison1 ⭐ 16y

forum sitelerinde kolay kolay alıntı olmayan bişe bulamazsın, kolaysa sen ol moderatör sen yap tek tek yazarak milleti eleştirme 😉

Çok önemli bir hataya değişmişsin silkroadlife teşekkürler...

çok doğru.
- Resim Silinmiş.

bu arada imza yakıyo ortalığı güzel ss.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: