Icerige atla
Extraloob

Silkroad'a Gelecek Kumar Makinesi Ön Bilgi

· 62 Yanıt · 7.9K görüntüleme
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

Silkroad'a Gelecek Kumar Makinesi Ön Bilgi [FLASH]

Kumar Makinesi Ne İşe Yarar ?

Jangan'da kurulacak olan bu kumar makinesi sayesinde SOSUN kazanabilirsiniz. Ödül sadece sosun değil. Aynı bir event gibi rasgele bir ödül verilecek . Bu kumar itemi 10 silk karşılığında ItemMall 'dan alınabilecek.

Bu sistem hakkında detaylı bilgi için bu flash dosyasından örnek bir kumar makinesi oynayabilirsiniz. 😊 Kırmızı ile çizilen bölgelere tıklamanız yeterli.

[flash=620,620]https://secure.silkonline.jp/member/item/pon/pondecatch_flash.swf[/flash]

Saygılarımızla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
62 Yanıt
T
Beyaz hocaya sormak lazım bu caiz mi 😁 😁 😁
Gaymax tan parası olana bir hizmet daha :evil:
R
Romeo_ ⭐ 19y
Tskr tıklamalar çok güzel olmuş 😈
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
Hizmette snır Tanımıyorlar
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Adamları normal silk paraları yetmiyor mu şimdi kumara başlatcaklar güzelim oyuncuları 😁
S
SoN_eMiR ⭐ 19y
güzel bişiye benziyor ama pek bişi anlamadım :?!
T
TitusPullo ⭐ 19y
Ne diyim ben Joymax'ê yaa. Adamlar milleti sömürmenin yolunu bulmuşlar. Bi silk olayıdır gidiyo. Yine parası olan en iyi olucak!
B
bannedddd ⭐ 19y
Biz de bir sürü char'a paypal ile silk alıp sonra geri çekelim. 😁 O silk ler ile de bunu oynarız. 😈 😁 Onlar zeki olabilir ama ben daha zekiyimdir. 😁 😁
T
Biz de bir sürü char'a paypal ile silk alıp sonra geri çekelim. 😁 O silk ler ile de bunu oynarız. 😈 😁 Onlar zeki olabilir ama ben daha zekiyimdir. 😁 😁

Sonra char ne olacak charge back yaptıgı için Nakavt 😁
E
Espio ⭐ 19y

Hep merak ediyorum bu Payback olayının Hukuksal Yaptırımı yokmu?
B
bannedddd ⭐ 19y

Kazandığım şeyleri gerçek charıma aktaracağım zaten. 😁
T

Kazandığım şeyleri gerçek charıma aktaracağım zaten. 😁

Merak etme Gaymax bu kazanılan malları aktarılamaz yapmıştır
C
Cobalt ⭐ 18y
Walla para kazanmak için kırk takla atıyolar yok böle bişee qarası olmayan ne ypcaqqq
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
heh işte fiii tarihinde demiştim ama bar pavyon tarzı mekanlar açacaklar diye işte bunu da kumar makinası ile yaptılar güzel oldu güzel ileride hold'em poker de koyarlar süpppooo olur oradan gold kazan git +9 item al yeahhhhh 😈 😁

topic açan güzel kardeşim artık sana söyleyecek birşey bulamıyorum 2008'in En lerinden tutda benden sana özel takdir belgelerine kadar neler hazırlarım artık ty for this thread honey ?!!!!!! 😈 ?!!!!!!...
_
_Dejavu ⭐ 19y
joymax şaşırdı artık adamların gözü paradan başka bişi görmez oldu 😜
ayrıca jason nerden buluyorsun bunLarı helal olsun ..sayende birçok şeyi önceden öğreniyoruz.. ?!!!!!!!
R
Remi ⭐ 19y
bi hold'em poker koysalar varya ooooo bırakırsam 😈
G
ghostly ⭐ 19y
Tam joymaxa gore bisey adamlar gercekten isleirni biliyorlar 😈 ....Ayrica cok guzel bir konu olmus tskler... ?!!!!!!
C
Cynosure ⭐ 19y
oyunu çok dandikleştirmeye başladılar zate ben oynamıyomda oynayanlar düşünsün 😁
M
Macro ⭐ 19y
heh işte fiii tarihinde demiştim ama bar pavyon tarzı mekanlar açacaklar diye işte bunu da kumar makinası ile yaptılar güzel oldu güzel ileride hold'em poker de koyarlar süpppooo olur oradan gold kazan git +9 item al yeahhhhh 😈 😁

topic açan güzel kardeşim artık sana söyleyecek birşey bulamıyorum 2008'in En lerinden tutda benden sana özel takdir belgelerine kadar neler hazırlarım artık ty for this thread honey ?!!!!!! 😈 ?!!!!!!...

hacım nesi güzel soymak için bin türlü şey yapıyolar

texas hold'em koyarlarsa güzel olur hacım 😆 canım çekti 2 el oynayım facebook da
T
Torquel ⭐ 19y
Valla SRO!da blackjack olsa köşeyi dönmüştüm.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: