Icerige atla
Extraloob

silkroad yeniden baslamak

· 11 Yanıt · 6.0K görüntüleme
K
karpuzsuyu OP ⭐ 10y
merhaba arkadaslar silkroad a yeniden baslamak istiyorum ama private sw ler surekli kapaniyo isro ise hem player yok hem kervan macerasi kalmamis vsro csro ksro sizce nasildir oynanirmi ucretlimi turk oyuncu varmi kisaca bilgilendirirmisiniz tesekkur ederim.
11 Yanıt
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Black Desert falan geçin artık o da p2w ama içerik var en azından, silkroad bitik.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bazen aklıma geliyor , ulan bi çılgınlık yapıp yine başlasam mı diyorum, sonra her seferinde başlayıp 1 haftada sıkılıp oyunu bırakmam aklıma geliyor.
Sigara yakıyorum....
Yaralı style
ExcI
ExcI ⭐ 10y

Sigara yakıyorum....

Dişlerin olmadan komik olur summer6: Soranlara sigaradan dolayı çürüyüp gittiler dersin 🤙
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Dişlerin olmadan komik olur summer6: Soranlara sigaradan dolayı çürüyüp gittiler dersin 🤙

Ulan iyi güldüm:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yaralı style
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Bazen aklıma geliyor , ulan bi çılgınlık yapıp yine başlasam mı diyorum, sonra her seferinde başlayıp 1 haftada sıkılıp oyunu bırakmam aklıma geliyor.
Sigara yakıyorum....

alkis:
senua
senua ⭐ 9y
merhaba arkadaslar silkroad a yeniden baslamak istiyorum ama private sw ler surekli kapaniyo isro ise hem player yok hem kervan macerasi kalmamis vsro csro ksro sizce nasildir oynanirmi ucretlimi turk oyuncu varmi kisaca bilgilendirirmisiniz tesekkur ederim.

Silkroad'ın tüm ulusal sürümlerini denemiş, 4 yıl ksro, 1 yıl twsro oynamış biri olarak söylüyorum. Diğer ulusal sürümlerin durumu isro'dan çok çok daha vahim.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
@senua ne gibi mesela? 🤔
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
senua
senua ⭐ 9y
@senua ne gibi mesela? 🤔

Server merge olayı o sürümlerde de yapıldı bazısı tek bazısı 2 server ile devam ediyordu en son. Oyuncu sayısı durumu da isrodan çok daha kötüydü.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Seni son levele kadar kasmak değil de,
Sana hep, hep yeniden başlamak isterim
Let's the begin sadnessla1sadnessla1
images.jpeg
Dosyalar (1)
Burak Yoğun
Ben napim gariban başıma oynuyorum solo sadnessla1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: