Icerige atla
Extraloob

Silkroad. windows modda alt+tab yapınca oyunun ekranı donuyo

· 13 Yanıt · 8.5K görüntüleme
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
Arkadaşlar benim sorunum şu,Silkroad oynarken ki windows modda oynuyorum,başka bi klasör , dosya, site herhangi bişey açtığımda yada alt tab yaptığımda oyunun ekranı donuyor.
Yani oyun arka plana düştüğü zaman oyunun ekranı donuyor.
Başka şeylerle uğraşırken öldümmü, kaldımmı biri mesaj mı attı ,dc mi yedim bunları görmek istiyorum yani oyun arka plandayken ekranının akmasını istiyorum.
Oyunu resimde gördüğünüz gibi oynuyorum.Söylediğim gibi başka bir pencere açtığım zaman mesela bu site örnek olsun,oyunun ekranı arkada donuyor.
Varmıdır bunun çözümü??(isro bu)
Teşekkürler.

http://prntscr.com/7c1euv - RESİM
13 Yanıt
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
up
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Alt + enter yap pencere haline gelsin. Sonra pencereyi kucult. Ondan sonra acacagini acmayi dene.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
M
Minotoche ⭐ 17y
windows tuşuna basıp değiştir kardeşim
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
sanırım anlamamışşınız anlatmak istediğim şeyi.
oyunu zaten windows modda oynuyorum attıgım linkeki gibi.
bidaha atiyım - http://prntscr.com/7ck9sj
bu şekilde oynarken başka birşey açıtığmda arkada kalan sronun ekranı donuyor ve bende bu arkada kalan sronun akmasını istiyorum
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
upup
M
Minotoche ⭐ 17y
iki tane çözüm var yukarıda kardeşim denesen birisini diyorum
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
1. si diyoki alt+enter yap pencere haline gelsin diyo sona acacagını ac diyo ki attıgım resme bakmıs olsaydı zaten öyle oldugunu görürdü.
2. olarak sende demissinki windows tusuna bas. Bundanda anladıgım oyunu pencere moduna getir.
yani benm yazdıgım seyi ya okumadınız yada anlamadınız
M
Minotoche ⭐ 17y
Windows tuşuna bastıktan sonra silkroad penceresini ellemeden aşağıdan başka bir pencereye tıkla.
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
olmuyor. silkroad ın önüne bişey geçince donuyor yine. Bi ayarı falan varmı biliyormusunuz, çünkü pvp serverda oynamıstım bi aralar onda böyle olmuyordu
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
isro yu 10 yıldır oynayan arkadaşlar bi çözüm getirin şu konuya yav. böle bişey mümkünmü deilmi onu ögrenmek istiyorum
M
mercanbaba OP ⭐ 11y
up
M
mercanbaba OP ⭐ 11y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: