Icerige atla
Extraloob

Silkroad ve İllüminati Gerçeği

· 56 Yanıt · 10K görüntüleme
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
Son zamanlarda çıkan illüminati muhabbetleri benimde dikkatimi çekti. Silkroad'ın neredeyse her yerinde illüminatiye ait simgeler var ama bunların mısırlılardan esinlenerek dekort için koyulduğunu düşünüyordum(hala öyle düşünmek istiyorum). Fakat iki gün önce bir yazı dizisini okurken illüminati sitesinde bir saatin bulunduğunu yazıyordu. Siteye ilk girdiğinizde sitenin kendisi gibi kapkaranlık bir sayfaaçılıyor fakat sol üst köşesinde mouse gezdirince Geriye doğru sayan bir saat görüyorsunuz.

- Resim Silinmiş.

Bu nedir diye insan merak ediyor insan haliyle. Bunu Skypede arkadaşlarımla payşalınca bir arkadaşımız alttaki videoyu izlememi söyledi zaten izlemiştim ama tekrar izleyince birşey dikkatimi çekti. Videonun 00:18 . saniyesinde Yeni dünya düzeni yazdığını farkettim ve Yeni Dünya diyerek neyi anlatmaya çalıştığını çok merak ediyorum. bknz.

http://www.youtube.com/watch?v=iKDHZI0jvPk

Ve sro

- Resim Silinmiş.

İllüminati sitesinde sayan saat, silkroadda gelecek olan patch ve zamanı 6 aralık olduğu düşünülürse bir bağlam kurmamak elde değil. Sanırım bizde bu oyunu oynayarak İllüminatiye kaynak sağlıyoruz fikrini düşünmemek elde değil.

PS: BİRŞEY KANITLAMAYA ÇALIŞMIYORUM. SADECE GÖRDÜĞÜM ŞEYLERİ PAYLAŞTIM
56 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

😁 😁 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
10mb kota taş devrinde bile aşarsın 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
10mb kota taş devrinde bile aşarsın :D

makara:
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y

K
KimYooShin ⭐ 15y

sol ele dikkat 666 yapıyor
lemonade
lemonade ⭐ 17y

sol ele dikkat 666 yapıyor

beyler 😞
Spoiler
paranoyak alert
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
olması muhtemel bir düşünceyi paylaşmışsın teşekkürler

öyle bir zamana geldikki kim kimle bağlantılı bu da mı onlar gibi demekten kendimizi alıkoyamıyoruz ha silkroadda ilimünati bağlantılı diyelim şu saatten sonrada çoğu bağımlısı olmuş bi oyuncu kitlesini bu oyundan ayırmak kolay olmaz
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
Hiç haklılık payı yok mu yani...
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
olması muhtemel bir düşünceyi paylaşmışsın teşekkürler

öyle bir zamana geldikki kim kimle bağlantılı bu da mı onlar gibi demekten kendimizi alıkoyamıyoruz ha silkroadda ilimünati bağlantılı diyelim şu saatten sonrada çoğu bağımlısı olmuş bi oyuncu kitlesini bu oyundan ayırmak kolay olmaz

Okumaya tenezzül eden insan belli oluyor 👍 sadece başlığa bakarak değerlendirenlerde....
lemonade
lemonade ⭐ 17y
bunları daha önceden saatlerce konuşup/tartıştık.internet yeni galiba? 😁
R
RoqA ⭐ 17y
O kadar illüminatiyle ilgili şeyler varken oyunda, bunların sadece mısırlılardan esinlenerek oyuna koyulmuş olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y

Bu son olaylardan konuşmadığına eminim
lemonade
lemonade ⭐ 17y
tamam bro sizin köy daha büyük
R
RoqA ⭐ 17y
Tartışmanın gereği yok beyler.
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y

<<< Bunu Skypede arkadaşlarımla payşalınca bir arkadaşımız alttaki videoyu izlememi söyledi zaten izlemiştim ama tekrar izleyince birşey dikkatimi çekti.>>>
cümlesi sana internetin yeni yada mağaradan çıktığımımı ifade ediyor?
L
Lordzek ⭐ 16y
Anlat panpa dinliyoz 😄
H
salakmısın la siz yorumlara bak
lemonade
lemonade ⭐ 17y
@Wiki
bro espiriyi anlamadığın için yanlış anlıyosun.
Tamm tartşma çikmasn.kırdıysam özür dilerim

[ Post made via Mobile Device ]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: