Her forumda bir tane denk geliyor sorunlu insan anlam veremiyorum artık sinirlenmek yerine gülmeye başladım 😄
@ExcI kannkks pt kur kasalım yha
Burak Yoğun
⭐ 11y

Arkadaşlar merhaba,
oyuna yeni başlıyorum battle royale modu dikkatimi çekti. Tanıtan arkadaşlarda çok güzel tanıtmışlar. Kolay ölmeyen ve oyunu öğrenebileceğim bir char oynamak istiyorum sizin fikrinizi almak istedim.
Herkese iyi oyunlar..

STR Bow yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim kardeşim
peki kıyafet olarak ne kullanmalıyım ve skillerin hangilerini açayım ?
STR Bow için garment set öneririm. Klasik takıl skillerde fire light 30 levelde cold açılır sanırım
Oyundan @Prisoners ile denk geldik ve forumun efsanevi yıllarını gözümüzün önünden geçirdik. (okan abinin siyah gözlüklü pp'sinden-haxballına kadar baya muhabbet ettik 😆 )
NoWayOut guildi her zaman her yerde olduğu gibi oyunun en sağlam guildi. Geçen hafta bir sözden ötürü hotan kalesini devir ettik, bu hafta kaleye tekrar saldıracağız. Gelmek isteyenler bir pm kadar yakın : Maynard
...
..

beyler iyi günler benim pc elektirik gitti geldi gitti geldi ve karakterim yok ( KARAKTERİM YOK ) ve yeni karakterde açamyorum bana yardım edin lütfen.
YARDIM YARDIM YARDIM İYİ AKŞAMLAR....!!!!!!!
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Server aktif mi ? Kaç kişi var şuan mesela ?
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Server full 3500/3500 , şuan güncellemeyi bekliyoruz checkte hocam.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
ulan bıkmadın bee :d
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Başka adam akıllı bir server varsa yolla özelden başlıyalım :d
Silkroad royale sitesinden sbot veya mbotu indirdim bir turlu clienti baslatamadim f8mbottan giris yapiyorum yine client bir turlu baslamiyor yardimci olurmusunuz ?
tam aradıgım server üyelik alıyorum ama oyuna giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
sro-r.com/discord adresinden Ariana ya yazarsanız görünce yardımcı olacaktır.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap