Icerige atla
Extraloob

Silkroad Royale | 80 Cap EU - CH | Battle Royale | 06.09.2019

· 62 Yanıt · 123K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Burak Yoğun
Her forumda bir tane denk geliyor sorunlu insan anlam veremiyorum artık sinirlenmek yerine gülmeye başladım 😄
@ExcI kannkks pt kur kasalım yha
rev0lutionforAnarchy
İstikrarlı ve zevkli bi server. Tavsiye ederim..
bluesman
bluesman ⭐ 17y
76 level warrior charımı satıyorum ilgilenenler mesaj atabilir 🎭
C
Arkadaşlar merhaba,
oyuna yeni başlıyorum battle royale modu dikkatimi çekti. Tanıtan arkadaşlarda çok güzel tanıtmışlar. Kolay ölmeyen ve oyunu öğrenebileceğim bir char oynamak istiyorum sizin fikrinizi almak istedim.
Herkese iyi oyunlar..
Flexi
Flexi ⭐ 14y

Arkadaşlar merhaba,
oyuna yeni başlıyorum battle royale modu dikkatimi çekti. Tanıtan arkadaşlarda çok güzel tanıtmışlar. Kolay ölmeyen ve oyunu öğrenebileceğim bir char oynamak istiyorum sizin fikrinizi almak istedim.
Herkese iyi oyunlar..

STR Bow yapabilirsin.
C

STR Bow yapabilirsin.

Çok teşekkür ederim kardeşim
peki kıyafet olarak ne kullanmalıyım ve skillerin hangilerini açayım ?
Burak Yoğun

Çok teşekkür ederim kardeşim
peki kıyafet olarak ne kullanmalıyım ve skillerin hangilerini açayım ?

STR Bow için garment set öneririm. Klasik takıl skillerde fire light 30 levelde cold açılır sanırım
C

STR Bow için garment set öneririm. Klasik takıl skillerde fire light 30 levelde cold açılır sanırım

çok teşekkürler beyler sağolun
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Oyundan @Prisoners ile denk geldik ve forumun efsanevi yıllarını gözümüzün önünden geçirdik. (okan abinin siyah gözlüklü pp'sinden-haxballına kadar baya muhabbet ettik 😆 )
NoWayOut guildi her zaman her yerde olduğu gibi oyunun en sağlam guildi. Geçen hafta bir sözden ötürü hotan kalesini devir ettik, bu hafta kaleye tekrar saldıracağız. Gelmek isteyenler bir pm kadar yakın : Maynard

1568773235639.png
...
..
1568773348513.png

Niye uğramıyormuş buralara 🕵️
E
efsane89 ⭐ 7y
beyler iyi günler benim pc elektirik gitti geldi gitti geldi ve karakterim yok ( KARAKTERİM YOK ) ve yeni karakterde açamyorum bana yardım edin lütfen.
YARDIM YARDIM YARDIM İYİ AKŞAMLAR....!!!!!!!
vsroeditor.com

beyler iyi günler benim pc elektirik gitti geldi gitti geldi ve karakterim yok ( KARAKTERİM YOK ) ve yeni karakterde açamyorum bana yardım edin lütfen.
YARDIM YARDIM YARDIM İYİ AKŞAMLAR....!!!!!!!

yav elektrik gitmesi ile karakter ne alaka akjshdjasjdasd
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
AlbertHein
Server aktif mi ? Kaç kişi var şuan mesela ?
Maynard
Maynard ⭐ 14y

Server aktif mi ? Kaç kişi var şuan mesela ?

Server full 3500/3500 , şuan güncellemeyi bekliyoruz checkte hocam.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
vsroeditor.com

Server full 3500/3500 , şuan güncellemeyi bekliyoruz checkte hocam.

ulan bıkmadın bee :d
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Maynard
Maynard ⭐ 14y

ulan bıkmadın bee :d

Başka adam akıllı bir server varsa yolla özelden başlıyalım :d
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
vsroeditor.com

Başka adam akıllı bir server varsa yolla özelden başlıyalım :d

hamachi ile localde çalışıyorum kanka sabit ip olsa clienti atardım da malesef adhkjasdjsd
K
Kaantk ⭐ 7y
Silkroad royale sitesinden sbot veya mbotu indirdim bir turlu clienti baslatamadim f8mbottan giris yapiyorum yine client bir turlu baslamiyor yardimci olurmusunuz ?
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y

Silkroad royale sitesinden sbot veya mbotu indirdim bir turlu clienti baslatamadim f8mbottan giris yapiyorum yine client bir turlu baslamiyor yardimci olurmusunuz ?

Güvenlik sağlayıcısı programınızdan oyun klasörünü veya exe. .dll dosyalarını dışladıktan sonra siteden f8lib.dll 'yi indirip oyun klasörünüze atarsanız muhtemelen düzelir. Yapamazsanız sro-r.com/discord adresinden Ariana ya yazarsanız görünce yardımcı olacaktır.
E
tam aradıgım server üyelik alıyorum ama oyuna giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
vsroeditor.com

tam aradıgım server üyelik alıyorum ama oyuna giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

sro-r.com/discord adresinden Ariana ya yazarsanız görünce yardımcı olacaktır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: