Icerige atla
Extraloob

Silkroad Royale | 80 Cap EU - CH | Battle Royale | 06.09.2019

· 62 Yanıt · 123K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
vsroeditor.com
@alisfotograf
sende silkleri millete vereceğine az bana ateşle çiçeğim. Bu nedir ya 😄

@heRanarchy
sende bizi yarı yolda bıraktın, bende gittim 1 warrior çar daha açtım. Baktım senin bizi kasacağın yok...
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
jokespy
jokespy ⭐ 8y

@alisfotograf
sende silkleri millete vereceğine az bana ateşle çiçeğim. Bu nedir ya 😄

@heRanarchy
sende bizi yarı yolda bıraktın, bende gittim 1 warrior çar daha açtım. Baktım senin bizi kasacağın yok...

Silkleri çekiliş ile vereceğin bu akşam 😊
vsroeditor.com
@alisfotograf
O beni bağlamaz ben özel bi isimim, bi şeklim şemalim var, senin bıyıkların gibi. 🎅
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Maynard
Maynard ⭐ 14y
@Sieger charın ıdpw at arkadaşın acedmyde kaldın bari 40 yapalım onu 😆

chara 1 giriyorsun 2-3 gün afksın sana ulaşmak güç sonra ben kasmadım oluyorum 😆
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
vsroeditor.com

@Sieger charın ıdpw at arkadaşın acedmyde kaldın bari 40 yapalım onu 😆

chara 1 giriyorsun 2-3 gün afksın sana ulaşmak güç sonra ben kasmadım oluyorum 😆

O çarı bıraktım çünkü, ne gold var ne item var, hiç bi şekilde kasılmıyor.
Wiz'de 2M gold vardı, gece bota bıraktım, 4K gold kalmış ölmekten.
Gap yapıyorum, yapılmıyor. Dengesizlik var iyice b*ka sardı gibi.
Party yok, solo zaten kasılamıyorsun herkes pt kurmuş normal mob yok falan filan.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
8 li pt kurabiliyormuyuz tek başımıza?

edit: oyunun kurulu olduğu klasörde ciddili virüs uyarıları olduğu için malesef vazgeçmek zorunda kaldım önemli işlemlerim olduğu için riske atamadım iyi eğlenceler herkese

edit2: o aptal f8lib.dll isimli dosya virüslü ve bilgisayara yapıştı çıkmıyor ne karantinaya alıyor nede kaldırıyor halbuki cihazdan bulduğu sırada silmeme rağmen suç bende ne diye silkroad oynama isteği geliyor ki içime sıçayım ya. Birisi şimdi çıkıp diyecek ki "yaa aslında virüs değil antivirüs ve güvenlik duvarı onları tanımadıkları için zararlı yazılım olarak görüyor"
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y

8 li pt kurabiliyormuyuz tek başımıza?

edit: oyunun kurulu olduğu klasörde ciddili virüs uyarıları olduğu için malesef vazgeçmek zorunda kaldım önemli işlemlerim olduğu için riske atamadım iyi eğlenceler herkese

edit2: o aptal f8lib.dll isimli dosya virüslü ve bilgisayara yapıştı çıkmıyor ne karantinaya alıyor nede kaldırıyor halbuki cihazdan bulduğu sırada silmeme rağmen suç bende ne diye silkroad oynama isteği geliyor ki içime sıçayım ya. Birisi şimdi çıkıp diyecek ki "yaa aslında virüs değil antivirüs ve güvenlik duvarı onları tanımadıkları için zararlı yazılım olarak görüyor"

Oyun dosyalarında kesinlikle virüs bulunmuyor. f8lib.dll pack li bir kütüphane olduğu için güvenlik programları inceleyemiyor ve tehdit bildirimi yapıyor veya siliyor. oyunu denediğiniz için teşekkür ederiz. 😊
Bu sayede artniyetli kişilerce oyun saldırıya uğramıyor ve daha ileri geliştirmeler yapılabiliyor.
Barzo
Barzo ⭐ 19y

Oyun dosyalarında kesinlikle virüs bulunmuyor. f8lib.dll pack li bir kütüphane olduğu için güvenlik programları inceleyemiyor ve tehdit bildirimi yapıyor veya siliyor. oyunu denediğiniz için teşekkür ederiz. 😊
Bu sayede artniyetli kişilerce oyun saldırıya uğramıyor ve daha ileri geliştirmeler yapılabiliyor.

anladım kanka sağol bilgi için peki bilgisayarda var olmayan dosyayı nasıl virüs olarak gösteriyor bunuda aydınlatta çözelim bakalım şu işi madem zararsız hatta ben sana bi video ile göstereyim, ekran yakalayıcısı açılan pencereden kaldır seçeneğini göstermiyor ama aslında orda kaldır seçeneğine basıyorum.

[URL unfurl="true"]https://vimeo.com/user102989270/review/360642930/b128e04b41
CalypsOo
CalypsOo ⭐ 17y
Bigisayarınızda yaşananlar hakkında fikrim yok fakat ben tarattığımda sorun çıkmıyor.1568754075106.png
Dosyalar (1)
J
JUST DO IT ⭐ 18y

anladım kanka sağol bilgi için peki bilgisayarda var olmayan dosyayı nasıl virüs olarak gösteriyor bunuda aydınlatta çözelim bakalım şu işi madem zararsız hatta ben sana bi video ile göstereyim, ekran yakalayıcısı açılan pencereden kaldır seçeneğini göstermiyor ama aslında orda kaldır seçeneğine basıyorum.

[URL unfurl="true"]https://vimeo.com/user102989270/review/360642930/b128e04b41

Öncelikle f8lib sadece silkroad royale'de kullanılan bir dll değil günümüz private serverlarının (özellikle büyük oyunculara hitap edenlerin) yaklaşık %90'ında bulunmakta ve bugüne kadar benim bilgisayarıma şu oldu,bu oldu diyenini gördün mü daha önce? Bilgisayarınızda bulunan farklı problemleri lütfen burada oyundan veya f8lib'den kaynaklanıyor gibi göstermeyin.

Gelelim virüs görünme durumunun açıklamasına. F8lib'in barındırdığı (oyuna eklediği ekranlar, hwid limiti vb.) bir çok özelliği koruma altına almamız gerektiği için packlenmiş durumda. Packlenmiş dosyalarda antivirüs programları bu dosyaların içeriğini göremez ve içeriğini göremediği için potansiyel şüpheli olarak işaretler. Bu dosyalara güvenip güvenmemek senin sorumluluğunda olur.
Barzo
Barzo ⭐ 19y

Öncelikle f8lib sadece silkroad royale'de kullanılan bir dll değil günümüz private serverlarının (özellikle büyük oyunculara hitap edenlerin) yaklaşık %90'ında bulunmakta ve bugüne kadar benim bilgisayarıma şu oldu,bu oldu diyenini gördün mü daha önce? Bilgisayarınızda bulunan farklı problemleri lütfen burada oyundan veya f8lib'den kaynaklanıyor gibi göstermeyin.

Gelelim virüs görünme durumunun açıklamasına. F8lib'in barındırdığı (oyuna eklediği ekranlar, hwid limiti vb.) bir çok özelliği koruma altına almamız gerektiği için packlenmiş durumda. Packlenmiş dosyalarda antivirüs programları bu dosyaların içeriğini göremez ve içeriğini göremediği için potansiyel şüpheli olarak işaretler. Bu dosyalara güvenip güvenmemek senin sorumluluğunda olur.

Agresif tavırlar sergileme canını ısırdığım ikinci mesajımı dikkatli oku çözüm arayalım diye rica sözcükleri var orada. Ayrıca 3 aylık serverların nesine bok atayım buda vakti gelince gidecek lakin problemler çözülsün diye bu forum var bende problemimi yazdım çözebilecek olan biri varsa yardım istedim. Konuyu daha fazla uzatma sende gerilme benide daha fazla germe 50-100 mesajlık postlarınızla nerelerde takıldığınızı tahmin edebiliyorum o yüzden uzatma cicioe2
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Oyundan @Prisoners ile denk geldik ve forumun efsanevi yıllarını gözümüzün önünden geçirdik. (okan abinin siyah gözlüklü pp'sinden-haxballına kadar baya muhabbet ettik 😆 )
NoWayOut guildi her zaman her yerde olduğu gibi oyunun en sağlam guildi. Geçen hafta bir sözden ötürü hotan kalesini devir ettik, bu hafta kaleye tekrar saldıracağız. Gelmek isteyenler bir pm kadar yakın : Maynard

1568773235639.png
...
..
1568773348513.png
Dosyalar (2)
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
J
JUST DO IT ⭐ 18y

Agresif tavırlar sergileme canını ısırdığım ikinci mesajımı dikkatli oku çözüm arayalım diye rica sözcükleri var orada. Ayrıca 3 aylık serverların nesine bok atayım buda vakti gelince gidecek lakin problemler çözülsün diye bu forum var bende problemimi yazdım çözebilecek olan biri varsa yardım istedim. Konuyu daha fazla uzatma sende gerilme benide daha fazla germe 50-100 mesajlık postlarınızla nerelerde takıldığınızı tahmin edebiliyorum o yüzden uzatma cicioe2

Yazdığın postları okuma ile ilgili sanırım sıkıntıların var. Çünkü
bilgisayarda var olmayan dosyayı nasıl virüs olarak gösteriyor bunuda aydınlatta çözelim bakalım
yazarak rica etmiş olmazsın.
madem zararsız hatta ben sana bi video ile göstereyim
burada ise suçlayıcı bir tavır ile yazdığın da gayet açık ve net şekilde ortada. Gelelim asıl meseleye karşındaki kişinin kim olduğunu bilmeden
50-100 mesajlık postlarınızla nerelerde takıldığınızı tahmin edebiliyorum o yüzden uzatma
tarzında bir cümle kurman asıl senin nerelerde takıldığını gösterir. Bu yüzden bence asıl sen boş yapmayı bırakmalısın.

Bu arada haberin olsun F8Games(F8Filter) yöneticilerinden bir tanesiyim. Silkroad Royale'in ana sahibi ve diğer postumda da bahsetmiş olduğum "yüksek oyunculara hizmet eden " oyunların korunma işlemlerini sağlayan kişilerden biriyim.
vsroeditor.com

Gelmek isteyenler bir pm kadar yakın : Maynard

ok.
Barzo
Barzo ⭐ 19y

Yazdığın postları okuma ile ilgili sanırım sıkıntıların var. Çünkü
yazarak rica etmiş olmazsın.
burada ise suçlayıcı bir tavır ile yazdığın da gayet açık ve net şekilde ortada. Gelelim asıl meseleye karşındaki kişinin kim olduğunu bilmeden tarzında bir cümle kurman asıl senin nerelerde takıldığını gösterir. Bu yüzden bence asıl sen boş yapmayı bırakmalısın.

Bu arada haberin olsun F8Games(F8Filter) yöneticilerinden bir tanesiyim. Silkroad Royale'in ana sahibi ve diğer postumda da bahsetmiş olduğum "yüksek oyunculara hizmet eden " oyunların korunma işlemlerini sağlayan kişilerden biriyim.

Nerenin yöneticisi olursan ol istersen microsoft'un ceosu ol zerre umrumda değil kendini önemli konumda görebilirsinde neyin egosunu yaptın anlamadım bende ismini söylemek istemediğim havayolu şirketinde 2. kaptan pilotum maddi gelir yarışımı yapıyoruz sanki anlamıyorum. Eğer gerekliyse senle uğraşırım sıkıntı olurum sana, burda insanlara bi daha ilişmeden sessiz sakin alınganlığın geçmiş bir şekilde yine takılmaya devam edersin. Konuyu uzatacak bir cümle daha kurma sakın bu konu altına, haydi rast gele...
J
JUST DO IT ⭐ 18y

Nerenin yöneticisi olursan ol istersen microsoft'un ceosu ol zerre umrumda değil kendini önemli konumda görebilirsinde neyin egosunu yaptın anlamadım bende ismini söylemek istemediğim havayolu şirketinde 2. kaptan pilotum maddi gelir yarışımı yapıyoruz sanki anlamıyorum. Eğer gerekliyse senle uğraşırım sıkıntı olurum sana, burda insanlara bi daha ilişmeden sessiz sakin alınganlığın geçmiş bir şekilde yine takılmaya devam edersin. Konuyu uzatacak bir cümle daha kurma sakın bu konu altına, haydi rast gele...

Öncelikle ben ego vs yapmadım yapıyor olsaydım burada başında o şekilde konuşurdum ve sana bir açıklama yapma zahmetinde dahi bulunmazdım. Ben burada problemli olarak göstermeye çalıştığın dosyanın geliştiricilerinden biri olarak sana açıklamada bulundum fakat sen bu açıklamama karşılık yok senin 50 postun var bla bla şeklinde saçma sapan tavırlara girdin. Asıl egolu olan kim oluyor? Daha çok post atmış olmak birinden daha mı zeki yapıyor seni ? Herneyse bu konuları uzatmaya pek de niyetim yok çünkü yukarıda da belirttiğim gibi yazdıklarını okumuyorsun zaten. Bu arada ne bu oyun ne de o bahsetmiş olduğumuz filter bizim asıl işlerimiz değil hepimiz işi gücü yerinde olan saygın insanlarız. Hala birşeyler ile hava atma çabasındasın tavsiye olarak lütfen bu konuyu burada sonlandıralım çünkü zaten bir anlaşma yoluna varamayacağız
vsroeditor.com

Kankam sakin ol. Adam filter ve dosya ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkında gerçekliliği ve içeriğini belirtmek için dosya hakkında ki konumu ve yerini belirtmiş sadece.
Forumda ki çoğu kişi nick'inden kim olduğunu biliyor, sen bilmiyorsundur diye kim olduğunu söylemiş sana.
İnan ki ego kasıcak biri değiller, paraya da ihtiyaçları olan biri değiller.
Defalarca çalıştım kendileri ile ücretini ödemeden, defalarca filterimi kurmuşlardır, sorunlarımı çözmüşlerdir ve bir kere bile "ödemeyi ne zaman yapıcan?" diye bi soru yöneltmemişlerdir.

Şunu söyliyeyim burda kimseyi korumuyorum, sanırım bu aralar iş yoğunluğun sebebi ile yorgunluğun var diye düşünüyorum senin için. Olur öyle şeyler.
Ama .dll dosyaları dediği gibi şifreli olduğu için virüs algılıyor, hani ciddi dosyaların varsa pc'de şüphe olursa senin için hiç bi pvp'yi indirme derim.

Oynamak istersen de bu oyunu oynayabilirsin. F8 Filter kullanan tüm oyunlarda anti kullanan herkeste aynı uyarıyı veriyor.

Ortam daha fazla gerilmesin, DontAsk'ı tanıdığım ve filter'ı bildiğim için bu yorumu yazdım kimse yanlış anlamasın.
Aynı forumda ve aynı oyun içerisindeyiz ya salın. 🍺
Barzo
Barzo ⭐ 19y

Kankam sakin ol. Adam filter ve dosya ile ilgili yaptığı açıklamalar hakkında gerçekliliği ve içeriğini belirtmek için dosya hakkında ki konumu ve yerini belirtmiş sadece.
Forumda ki çoğu kişi nick'inden kim olduğunu biliyor, sen bilmiyorsundur diye kim olduğunu söylemiş sana.
İnan ki ego kasıcak biri değiller, paraya da ihtiyaçları olan biri değiller.
Defalarca çalıştım kendileri ile ücretini ödemeden, defalarca filterimi kurmuşlardır, sorunlarımı çözmüşlerdir ve bir kere bile "ödemeyi ne zaman yapıcan?" diye bi soru yöneltmemişlerdir.

Şunu söyliyeyim burda kimseyi korumuyorum, sanırım bu aralar iş yoğunluğun sebebi ile yorgunluğun var diye düşünüyorum senin için. Olur öyle şeyler.
Ama .dll dosyaları dediği gibi şifreli olduğu için virüs algılıyor, hani ciddi dosyaların varsa pc'de şüphe olursa senin için hiç bi pvp'yi indirme derim.

Oynamak istersen de bu oyunu oynayabilirsin. F8 Filter kullanan tüm oyunlarda anti kullanan herkeste aynı uyarıyı veriyor.

Ortam daha fazla gerilmesin, DontAsk'ı tanıdığım ve filter'ı bildiğim için bu yorumu yazdım kimse yanlış anlamasın.
Aynı forumda ve aynı oyun içerisindeyiz ya salın. 🍺

Anabolikler iş yoğunluğu ve metal tüpün içerisindeki saatler delirtti beni sanırım kusura bakmayın ama hala inceden inceden laf ebeliği yapmasına dayanamıyorum insanların kusuruma bakmayın
vsroeditor.com

Anabolikler iş yoğunluğu ve metal tüpün içerisindeki saatler delirtti beni sanırım kusura bakmayın ama hala inceden inceden laf ebeliği yapmasına dayanamıyorum insanların kusuruma bakmayın

İnsanlık hali kankam, anlayabiliyorum seni. iş güçten insana arada geliyor böyle şeyler ama inan laf ebeliği gibi bi huyları yok F8'in sadece durumu anlatmaya çalıştı sana.
sen yine de önemli dosyalarının olduğu pcye pvp server indirme, acemi oyunlarında filestan kaynaklı virüsler olabiliyor.

Çokta takma kendini bu tür tartışmalara, sal gitsin. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: