Icerige atla
Extraloob

Silkroad-R KAPANDI! [10.07.2018]

· 33 Yanıt · 100K görüntüleme Sabitlenen
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
exl.gif Geçtiğimiz günlerde Silkroad-R'nin Silkroad Online ile birleşeceğini ve Silkroad-R'de tek kalan sunucu Palmyra'nın Silkroad Online'a ekleneceğini öğrenmiştik. exl.gif
(Silkroad Online ve Silkroad-R Birleşiyor!)

new.gif Bugün ise Joymax ve JCPlanet Silkroad-R sayfalarını kapattı. new.gif

"Silkroad-R Resmi İnternet Siteleri"
jcplanet.jpgjoymax.jpg

2.png

Palmyra sunucusuna Silkroad Online clientinden giriş yapabilirsiniz.
Silkroad-R clientine sahip olanlar ise otomatik olarak başlayacak olan patchi tamamlayarak tüm sunuculara erişim sağlayabilir.

"Patch tamamlandıktan sonra clientler aynı oluyor."
yenioyun1.gif

silkroadrkapandı.jpg

ico_hot.gif An itibariyle artık Silkroad-R diye bir oyun yok. ico_hot.gif

header5.png
Dosyalar (9)
33 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Vay be ne kadar az server kalmış. Bir kaç yıla onları da birleştirirler 2-3 server kalır.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Vay be ne kadar az server kalmış. Bir kaç yıla onları da birleştirirler 2-3 server kalır.

Efsanenin sonu iyice yaklaştı. sadnessla1
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Hayırlı olsun.
Kendi elleriyle yarattıklarını kendi elleriyle yok ettiler,bitirdiler.
Apprehension
beyler isro ile birleşdi mi
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
beyler isro ile birleşdi mi

Evet.
Apprehension
Evet.

peki sbot isro ve sror de birleşti mi
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
peki sbot isro ve sror de birleşti mi

"Bot-cave.net"
Screenshot_1.jpg
Dosyalar (1)
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Herkes silkroad'ın bir şeylerini çaldı dün ben de dayanamayıp fontlarını çaldım:naber:
Burak Yoğun
Üzüldüm arkadaş ortalıkta yoktum kişisel sebeplerden ötürü oyun kapanmış gel de hüzünlenme şimdi sadnessla1
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Tamamen kapandigi gun bir ic cekip huzunlenecegim baya sanirim, suan son cirpinislar.
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Tamamen kapandigi gun bir ic cekip huzunlenecegim baya sanirim, suan son cirpinislar.

1-2 haftaya yeni server açacaklar,sunucu sayısını yükseltmeye çalışsalarda bu berbat sistem nedeniyle sunucuların çoğu bot.
cybermaster18
aga be dolar 1 lira olsada başlasam diye bekliyorum hala inşallah hepsi kapanmadan dolar 1 lira olur da başlarım 😄
.
. ⭐ 10y
aga be dolar 1 lira olsada başlasam diye bekliyorum hala inşallah hepsi kapanmadan dolar 1 lira olur da başlarım :D

1 Dolar = 4.9 TL | DOLAR REKOR KIRDI !

Dolarla alakali konu burada tartışmanı orada yarat .
Melon
Melon ⭐ 15y
@VaLe umarım ironi yapmışsındır, silk fiyatlarına vurgu yapmak istemiş.
.
. ⭐ 10y
@VaLe umarım ironi yapmışsındır, silk fiyatlarına vurgu yapmak istemiş.

İroni yapmadım . Fiyatlar zaten silkroadla ilgilenen herkes tarafından biliniyor yazan arkadasta biliyor tartışmaya açık bi konu. Bende konu alakasiz bi yere gitmemesi icin doğru adresi gösterdim. Olması gerekende bu.
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Deme öyle ben şuanki fiyatları bilmiyorum. Mesela ben eskiden oynarken 45 tlye pre plus 10-15 e falan sbot alıyordum. Şimdi durumlar ne ki?
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Deme öyle ben şuanki fiyatları bilmiyorum. Mesela ben eskiden oynarken 45 tlye pre plus 10-15 e falan sbot alıyordum. Şimdi durumlar ne ki?

Pre 120 civarı
Sbot 28
.
. ⭐ 10y

İlgilenenlerden bahsediyorum zaten 😊
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
İlgilenenlerden bahsediyorum zaten :)

Bir an için ben de ilgilenmek istemiştim 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: