Icerige atla
Extraloob

Silkroad-R KAPANDI! [10.07.2018]

· 33 Replies · 100K views Pinned · Page 2 / 2
Replies
ExcI
ExcI ⭐ 10y
nerelere geldik az önce evdeydik
who_am_ı
ben hep 50 tllik aldıgımdan beni etkilemez.
cybermaster18
ben hep 50 tllik aldıgımdan beni etkilemez.

😄 ahahaha an itibari ile dolar 4.94 😄
bluesman
bluesman ⭐ 17y
beter olsun hatta mümkünse silkroad komple kapansa ne iyi olur
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Zamaninda trde 2milyon oyuncusu var deniyordu, dogru muydu acaba? Suan 20 bin civarinda yazik, tez konusu resmen. Bir dev nasil batar..
Whymach1ne
Zamaninda trde 2milyon oyuncusu var deniyordu, dogru muydu acaba? Suan 20 bin civarinda yazik, tez konusu resmen. Bir dev nasil batar..

sro batmadı ya inan ki hala çok kazanıyolar.player azaldı evet ama hala çok kazanmaya devam ediyolar.
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
sw doluluk nerden görüyoz rev6 kapalı

Şu anda hiçbir yerden, m3stat.com vardı ama bozuldu.
Melon
Melon ⭐ 15y
Şu anda hiçbir yerden, m3stat.com vardı ama bozuldu.

Nalet olasılar keşke rev6 gibi bir büyüğü kapatmasalardı, çar alırken bile oraya girip bakardık itemlerine doğru mu diye 😄
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Nalet olasılar keşke rev6 gibi bir büyüğü kapatmasalardı, çar alırken bile oraya girip bakardık itemlerine doğru mu diye :D

Bir de o kadar yıllık çarlar bile gözüküyordu hepsi çöp oldu. M3'te eski çarlar yok 😞
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Rev6’ya baktım da adamlar insaflı davranmışlar,silkroad sitesine yönlendirme bırakmışlar kapanırken bile adamlık yapan bir site,zamanında joymax rev6’ya atmadığı iftira kalmamıştı yok o siteye girerseniz charlarınız soyulur vs.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
300 silk 228 lira
2007 de 30 liraydı

Messenger 7 ye girer satın alırdım; bir e-mail vardı onu eklerdik, gözlük bir adam profili çıkardı mesaj atardım hesap numarası verirdi ptt den para yatırır alırdım..
Melon
Melon ⭐ 15y
Silk fiyatlarını keşke sabit bir kur'a çekseler Steam gibi, duyduğuma göre Steam da artık normal kur'a göre hareket edicekmiş CS:GO'nun 25 TL lik fiyatı 90 TL gibi fiyatlar da olucak duyumunu aldım
RanstaMonsta
RanstaMonsta OP ⭐ 10y
Silk fiyatlarını keşke sabit bir kur'a çekseler Steam gibi, duyduğuma göre Steam da artık normal kur'a göre hareket edicekmiş CS:GO'nun 25 TL lik fiyatı 90 TL gibi fiyatlar da olucak duyumunu aldım

Steam Türkiye'yi önemsiyor bu yüzden birden o kadar arttıracağını sanmıyorum. Ama arttırsa da haklı yani.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: