Herkese merhaba...
Bilmiyorum bu konu nereye uygun olur pek anlamadım ama Genel yazıyordu bende buraya kurdum
yanlış yere kurduysam modlardan özür dilerim...
Başlıkta bahsettiğim gibi silkroad kuran vps arıyorum
özellikleri
500-1000 kişi kapasite
0 Lag - Loss
Bu kadar 😄
veya siz kurmayıp kuran birini tanıyorsanız aşşağıdan sitesini verirseniz çok memnun olurum ve karşılığını
oyun içi alırsınız 😉
sitenizi ve iletişime geçebileceğim bir msn adresi yazın
benle iletişime geçmek için : cHronox @ windowslive . com boşlukları silin lütfen...
Silkroad private kuran VPS aranıyor...
· 10 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Çin'e bir bilet alıp olan server ların admin lerini bulup tehtit edersen belki bulursun =P SABİT başlıkları kontrol ediniz.
iyi fikir 😄
M
Mavi Duman
⭐ 16y
Çin'e bir bilet alıp olan server ların admin lerini bulup tehtit edersen belki bulursun =P SABİT başlıkları kontrol ediniz.
ne alakasi var ? bunu yapan çok türk var.
ps: araştirirsan bulursun. Sinirsiz trafik olmasina dikkat et deciated alirsan daha iyi olur tabii ki biraz daha tuzlu
Kimseyi bulamadım acaba şöyle düşündüm ben vps alsam bişey kurulmasa sonra bilen biri gelip o boş yere kursa öyle bi şansımız varmı ben tam bilmiyorum sadece para vercem vpsye bide sro yu kuran kişiye ödül vercem bu kadar yani
yokmu kimse :S
ne alakasi var ? bunu yapan çok türk var.
ps: araştirirsan bulursun. Sinirsiz trafik olmasina dikkat et deciated alirsan daha iyi olur tabii ki biraz daha tuzlu
ne dedimi yanlış anlamışın tekrar oku tekrar düşün cool2:
birini buldum konsol istiyo başka yolu yokmu bu işin ona konsolu vermeden halladebiliyormu? veya bnm pcye bağlanır gibi
konsol verme.
tamam. beni hala ekleyebilirsiniz arkadaşlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap