Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE YENI UPDATE 110 LVL GELİYOR

· 104 Replies · 22K views · Page 3 / 6
Replies
P
farma devam 😄 110 lvl icin onglarda kasalm xD bari :D:D
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Pff Daha 1oo Degiliz Bi Sakin Olun
I
Impossy ⭐ 17y
Bu tür haberleri duyunca insanın yeniden başlayası geliyor 🤤

Aynen yaa 😄 bakalım kimler ilk 110lar olacak ? 💃
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
abi ben napim şimdi skilleri 91 e mi cekım ?

evet 91'e çek masterde 91 olacak heuksal veya ney açıksa sende ayrıca cold fire gibi şeylerde 91 olacak max.
I
Çok sık update yapmaya başladılar hadi hayırlısı...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Çok sık update yapmaya başladılar hadi hayırlısı...

update yapmaları lazım oyun bitmeli artık sonu gelmiyor ki son lvl gelecek son lvl sox itemler muhteşem para olacak ve ulaşılmaz olacak. ayrıca lvl 100 charımla gaiada oynuyorum inanıyorum ki bu charı 110 yapana kadar deli olurum buna ne gold dayanır ne silk wahhhh 6 ayda 110 olursam büyük başarı.
D
destiny ⭐ 18y
Daha varmış yahu,bakalım kaç post - ilgi toplayacak bu konu o güne kadar. 😜
A
Arcadia ⭐ 17y
46 lvlim ve çok mutluyum 💃 😆
K
Koelschh ⭐ 17y
h.olsun bakalim ins iyi olur 110 yalniz sunlar icin magic popa 1k 2k 3k 4k silk yatiranlar icin kötü haberde denilebilir 😊 ben 2 tane sunlu chari elimden cikardigima seviniyorum 😊
D
Decanus ⭐ 17y
Ben zaten charımı satıyodum bu olayı görünce bitti bu iş dedim... Millet kasarken Pre Plus almak zorunda kalıyo buda silk satışlarının artmasına neden oluyo... 100 Lv olan farmını bitirmiş birisi oyuna kolay girmek için %60 pre alır ama kasmak için Pre Plus alır joymax bunu düşünerek yapıyo bu hareketleri...
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Abi bu ne yaa, adam akıllı kastıgımız charları full farm yapıp setini hazırlayıp zevkini alamadan hop yeni bir update mi gelirmiş yaa 😞

PS : Hayırlı olsun ama bu gidişle sanırım son updateden sonra full farm yapıp zevkini alarak oynayacağız ...
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Abi bu ne yaa, adam akıllı kastıgımız charları full farm yapıp setini hazırlayıp zevkini alamadan hop yeni bir update mi gelirmiş yaa 😞

PS : Hayırlı olsun ama bu gidişle sanırım son updateden sonra full farm yapıp zevkini alarak oynayacağız ...

işte olay artık ona gidiyor ki öylede olmalı ve eminim ki öyle bir item gelecek ki ne satın alınabilecek ne de bulunabilecek oyunda 10 saat manuel aranılıp kasan kişiler bulacaklar 2-3 ayda bir bota dur nedilecek bu bağlamda ve lvl 120 gelince kaç kişide 120 lvl olacak göreceğiz fark iyice açılacak ve char fiyatları yükselecek 😉
E
E.Cartman ⭐ 17y
Bu tür haberleri duyunca insanın yeniden başlayası geliyor 🤤

Tam tersi bırakasım geldi.. Tekrar farm yapmak okadar eziyetliki 100FF olmanın keyfini çıkaramadık daha.. 🎭
M
muhpinar ⭐ 19y
Evet Arkadaşlar 100'e Gelemeden 110 Bize geliyor.

Avrupa Kıyafetleri

Avrupa Silahları

Çin Kıyafetleri

Çin Silahları

Ve Yeni Harita

İskenderiye ve Çöl Fırtınası.

Z
Zwanga ⭐ 17y
hayırlı olsun
M
memati123 ⭐ 17y
ohooooooo daha çok varmış 5 ayyyyyyyyyyyyy pufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
S
SoGood ⭐ 17y
Yetti artık iyice suyu çıktı bu işin millet 100 level oldu farm bitti premium plus satısları durdu tabi...

Kesinlikle bide magic popdan artık sun alcaklar aldı.Oynayan az kişi kaldı 🙄
H
hayabusa_ ⭐ 19y
ne telaş yapıyorsunuz kaynak nerede okan bi taş attın sitede post sayısımı kastırmaya çalışıyorsun araştırdım bunu sro nun kendi forumunda dahi bulamadım nereden çıktı bu iş ksro ya 105 yeni geldi bize nasıl oluyorda 110 geliyor
K
europan gelicek kesin demi ne zaman media pk cıkar lutfen cevap yazın
E
EmmaW ⭐ 19y
europan gelicek kesin demi ne zaman media pk cıkar lutfen cevap yazın

? swsro lamı karıştırdın ? 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: