Bu paharoah mezarlığı felan ben bişey anlamadım bunlardan ya ne işe yarıyolar cidden 😜
Eventler saçma ve bu dressi bende alabilirim ama kararsızım ne diyosunuz?
SILKROAD ONLINE UPDATE 26 EKİM 2010
· 46 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
zamanında janganın önünde ezikleri toplayıp 3-5 m ödüllü aynı bufsız yarış yaptıryorduk bu ona benzemiş ama ödüller pek ezik olmuş bizde veririz okadarını verielmeyeck elde etmesi zor bişiler olsaydı açardık bi ezik :d
Bu paharoah mezarlığı felan ben bişey anlamadım bunlardan ya ne işe yarıyolar cidden 😜
Eventler saçma ve bu dressi bende alabilirim ama kararsızım ne diyosunuz?
paharaoh senin için değil büyük abilerin yani bizler için 😎
event ezikler için ödül olarak çok saçma söyleselerdi ben bile yapardım hatta site olarak daha da büyüğünü yapardık.
dress güzel alınabilir.
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Gereksiz şeyler gene var pfff.
Ps: Eventleri kes hacı
Ps: Eventleri kes hacı
reis hala ibotu bekliyoruz ne zaman cıkar bu ya ? ????????????? cevap pls
ibot halen çıkmadı...
Dress pert daral:
Bana dress ilk pek güzel gelmemişti ama şimdi gayet hoş görünüyo. warlock charıma süper olur gibi, belki ilerde alabilirim
Halloween Candy ne işe yarıyor bir bilgisi olan var mı?
mob keserken mi çıktı kırdırdınız mı bir ss görseydik daha net yardımcı olabilirdik.
Ohannes acemi etkinliğinin 2. si mükemmelmiş. Aslında katılmak lazım. Şimdiden bota salsak 20 lvl e kadar tüm çöpleri toplatsak her lvl mob 'un ; GM başladı dediğinde bitti diye pm atıp alabiliriz 5 Pandora Box 'ı 😱
EXL | SRO | İŞKOLİK
o şekerleri kırıyorsun bomba cıkıyor Drus bomb fln Karşı playere tıklayıp skill bardan basınca Ekranına Boya gibi deişik renkler yapışıyor 😊 ( Bu lanet İbot ne zmn cıkıcak (:
Ohannes acemi etkinliğinin 2. si mükemmelmiş. Aslında katılmak lazım. Şimdiden bota salsak 20 lvl e kadar tüm çöpleri toplatsak her lvl mob 'un ; GM başladı dediğinde bitti diye pm atıp alabiliriz 5 Pandora Box 'ı 8O
ahahahaha newbie seni yer mi o Türk GM bunu sence 😜
mob keserken mi çıktı kırdırdınız mı bir ss görseydik daha net yardımcı olabilirdik.
mob keserken çıktı şu yeni mob dan ghost bilmemneden keserken daha doğrusu kesince 😄
Halloween Candy Cadılar Bayramı için yaratıkları kesince mob'lardan düşer ve bir oyuncuya attğınızda aşağıda ki görüntüler oyuncunun ekranında oluşur hangisini düşürdüyseniz o oluşur, sis-boya-örümcek ağı ve duman olarak 4 çeşidi vardır 😎
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Premium Quest ticket ne işe yarıyor mesela normalde preium 3 saat veya plus lursa 5 saat veriyor bu saat dışında bunu alınca istediğin zaman yine devammı ettiriyor ona göre alalım ?
Bu update yi sevdim event olsun yeni dress ler olsun şu arkaya takılan raptor a benziyen ucundan ateş çıkan şeyden alıcam bi tane. 🤘
Aşkımdan görüntüler biggrint1 [horny21 😜 ❤️

I love Joymax. ❤️

I love Joymax. ❤️
D
DemarDerozan
⭐ 18y
Gerçekten çok Güzelmiş .Böyle Adminden Böyle Paylaşım beklenir Zaten 👴
I
istanbul0034
⭐ 16y
Nerde eski eventler eskiden eventlerden pandoralar gold dragon flaglar globallar düşerdi şimdi:D boyna doding scrool:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap