Okul zamanı ilgilenemiyorum şu oyunla birikim yapıyorum yazın geri döneceğim 😎 😜
SILKROAD ONLINE UPDATE 19 EKİM 2010 / YENİ SERVER MAYA GELDİ
· 64 Yanıt · 8.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Okul zamanı ilgilenemiyorum şu oyunla birikim yapıyorum yazın geri döneceğim 😎 :P
yazın bekleriz ^^
Apprehension
⭐ 16y
yeni sw de bnde varım inş hayırlı bi sw olur 😆
nick = wWw_wVvWw_vW
lw = 8
skils = Bicheon / fire / cold
nick = wWw_wVvWw_vW
lw = 8
skils = Bicheon / fire / cold
avatar yarışmasına katılırsa galibi belli 😊 TOXIC
Şahan Gökbakar Dikkat Şahan Çıkabilir Ağzıyla: Gün geçmiyor ki extraloob bir yenilik daha paylaşmasın 😆

Build:Wizz Warlock
Nick:MaLaTYaLee44
Lv:11
Yol yakınken geri dön wiz / warlock ilerde pişmanlıktan ağlıyablrsn. 🍺
Bende başlardım ama sroyu bırakma nedenim pc min sroyu kaldırmaması.Yeni pc alana kadar sro oynayamıcam summer4: summer7:
Hayırlı olsun yenı server
Nick:RockLady
Build:Wiz/Bard
Lv:2x
Silk:525 xD
msn: mailto:[email protected]
Guıld kurulunca aranıza bende gelmek ısterım..
Nick:RockLady
Build:Wiz/Bard
Lv:2x
Silk:525 xD
msn: mailto:[email protected]
Guıld kurulunca aranıza bende gelmek ısterım..
Beyler yumulun ps basına hemen bir "OTTOMAN" kıyafeti yapalım seçtirelim zaten ipekyoluna o kada zaman el koymuşuz ama osmanlıdan iz yok 😆
Ottoman başlıklı giysi etkili olur ama 1. olacağı varsa da seçmezler dünyayı esir etmiş bir İmparatorluktan köşe bucak kaçıyorlar 😎
Ben daha ziyade Starwars kompozisyonlu bir dress işi kotaracak diyorum 🕵️
okan abi tam olarak nası olucak illa oyunda gözüküceği gibimi olucak yoksa biz biraz rutuşlayıp mı koyucaz bir tane örnek koyabilirmisin sitelerinde aradım ama bulamadım 🤔
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Beyler yumulun ps basına hemen bir "OTTOMAN" kıyafeti yapalım seçtirelim zaten ipekyoluna o kada zaman el koymuşuz ama osmanlıdan iz yok 😆
Ottoman başlıklı giysi etkili olur ama 1. olacağı varsa da seçmezler dünyayı esir etmiş bir İmparatorluktan köşe bucak kaçıyorlar 😎
Ben daha ziyade Starwars kompozisyonlu bir dress işi kotaracak diyorum 🕵️
okan abi tam olarak nası olucak illa oyunda gözüküceği gibimi olucak yoksa biz biraz rutuşlayıp mı koyucaz bir tane örnek koyabilirmisin sitelerinde aradım ama bulamadım 🤔
sen kafana göre çiz kuzum önemli olan olayın modelin anlaşılsın onlar zati modeli alırlar oyuna uyarlarlar ^^
JCarlsberg
⭐ 19y
Build:Wizz Warlock
Nick:MaLaTYaLee44
Lv:11
Yol yakınken geri dön wiz / warlock ilerde pişmanlıktan ağlıyablrsn. 🍺
Harbi mi Beee...! DAha Warlock 0 Ama Warlock Acıcakdım Bak Beni Uyardın Bi Zararlarını Sölermisin Nie Warlock Olmasın ??
Beyler yeni başlıcaklar için söylüyorum guild ve tanıtımları bölümünde başlık açtım. gelin ve biraz konuşalım yeni bir guild le başlarız 😄 yepyeni bir sro sayfası
1
123456king
⭐ 18y
yaww bu awtar tasarımında arkadan gorunusunudemı çizmek zorundayım gun acıklandıgından berı ugrasyorum muthiş bişe yaptım daha anca female olanı bıttı acaba arkadan gorunusude cızmek zorundamıyız ?
1
123456king
⭐ 18y
Beyler yeni başlıcaklar için söylüyorum guild ve tanıtımları bölümünde başlık açtım. gelin ve biraz konuşalım yeni bir guild le başlarız 😄 yepyeni bir sro sayfası
inş yarışmayı kazanım adwence elixirlerimi ve nowamı cekip geliyorum 😄
inş yarışmayı kazanım adwence elixirlerimi ve nowamı cekip geliyorum :D
servera doluşalım beyler 😄 mailto:[email protected] ekleyin konuşalım. yeni bir guild açmak lazım.
Bende basladım 2 char la E_Cover & E_Cover1 Guild aranıyor okan bey guild projeniz warsa haber edin 😜 teskkrler.
rev6da sorunmu var ??? yenı acılan maya serverınde adamlar 101 lwl olmus bıle ??
rev6da sorunmu var ??? yenı acılan maya serverınde adamlar 101 lwl olmus bıle ??
sorun var ^^
_
_Prophecy_
⭐ 16y
BU TASARLADIMIZ AVATARLARIN ARKADAN GORUNUSUNUDE ÇİZMEK ZORUNDAMIYIZ YOKSA SADECE ONDEN GORUNUSU YETERLIMI
_
_Prophecy_
⭐ 16y
YOKMU CVP VEREBİLECEK OLAN
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap