Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE 19 EKİM 2010 / YENİ SERVER MAYA GELDİ

· 64 Yanıt · 8.8K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
E
Extrowe ⭐ 16y
Okul zamanı ilgilenemiyorum şu oyunla birikim yapıyorum yazın geri döneceğim 😎 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Okul zamanı ilgilenemiyorum şu oyunla birikim yapıyorum yazın geri döneceğim 😎 :P

yazın bekleriz ^^
Apprehension
yeni sw de bnde varım inş hayırlı bi sw olur 😆
nick = wWw_wVvWw_vW
lw = 8
skils = Bicheon / fire / cold
E
EmmaW ⭐ 19y
avatar yarışmasına katılırsa galibi belli 😊 TOXIC
A
Avasin ⭐ 17y
Şahan Gökbakar Dikkat Şahan Çıkabilir Ağzıyla: Gün geçmiyor ki extraloob bir yenilik daha paylaşmasın 😆
A
ALpique ⭐ 17y
Build:Wizz Warlock
Nick:MaLaTYaLee44
Lv:11

Yol yakınken geri dön wiz / warlock ilerde pişmanlıktan ağlıyablrsn. 🍺
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Bende başlardım ama sroyu bırakma nedenim pc min sroyu kaldırmaması.Yeni pc alana kadar sro oynayamıcam summer4: summer7:
R
RockLady ⭐ 18y
Hayırlı olsun yenı server
Nick:RockLady
Build:Wiz/Bard
Lv:2x
Silk:525 xD
msn: mailto:[email protected]

Guıld kurulunca aranıza bende gelmek ısterım..
B
Belarj ⭐ 17y
Beyler yumulun ps basına hemen bir "OTTOMAN" kıyafeti yapalım seçtirelim zaten ipekyoluna o kada zaman el koymuşuz ama osmanlıdan iz yok 😆

Ottoman başlıklı giysi etkili olur ama 1. olacağı varsa da seçmezler dünyayı esir etmiş bir İmparatorluktan köşe bucak kaçıyorlar 😎

Ben daha ziyade Starwars kompozisyonlu bir dress işi kotaracak diyorum 🕵️

okan abi tam olarak nası olucak illa oyunda gözüküceği gibimi olucak yoksa biz biraz rutuşlayıp mı koyucaz bir tane örnek koyabilirmisin sitelerinde aradım ama bulamadım 🤔
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Beyler yumulun ps basına hemen bir "OTTOMAN" kıyafeti yapalım seçtirelim zaten ipekyoluna o kada zaman el koymuşuz ama osmanlıdan iz yok 😆

Ottoman başlıklı giysi etkili olur ama 1. olacağı varsa da seçmezler dünyayı esir etmiş bir İmparatorluktan köşe bucak kaçıyorlar 😎

Ben daha ziyade Starwars kompozisyonlu bir dress işi kotaracak diyorum 🕵️

okan abi tam olarak nası olucak illa oyunda gözüküceği gibimi olucak yoksa biz biraz rutuşlayıp mı koyucaz bir tane örnek koyabilirmisin sitelerinde aradım ama bulamadım 🤔

sen kafana göre çiz kuzum önemli olan olayın modelin anlaşılsın onlar zati modeli alırlar oyuna uyarlarlar ^^
JCarlsberg
JCarlsberg ⭐ 19y
Build:Wizz Warlock
Nick:MaLaTYaLee44
Lv:11

Yol yakınken geri dön wiz / warlock ilerde pişmanlıktan ağlıyablrsn. 🍺

Harbi mi Beee...! DAha Warlock 0 Ama Warlock Acıcakdım Bak Beni Uyardın Bi Zararlarını Sölermisin Nie Warlock Olmasın ??
A
Alejandro ⭐ 16y
Beyler yeni başlıcaklar için söylüyorum guild ve tanıtımları bölümünde başlık açtım. gelin ve biraz konuşalım yeni bir guild le başlarız 😄 yepyeni bir sro sayfası
1
123456king ⭐ 18y
yaww bu awtar tasarımında arkadan gorunusunudemı çizmek zorundayım gun acıklandıgından berı ugrasyorum muthiş bişe yaptım daha anca female olanı bıttı acaba arkadan gorunusude cızmek zorundamıyız ?
1
123456king ⭐ 18y
Beyler yeni başlıcaklar için söylüyorum guild ve tanıtımları bölümünde başlık açtım. gelin ve biraz konuşalım yeni bir guild le başlarız 😄 yepyeni bir sro sayfası

inş yarışmayı kazanım adwence elixirlerimi ve nowamı cekip geliyorum 😄
A
Alejandro ⭐ 16y

inş yarışmayı kazanım adwence elixirlerimi ve nowamı cekip geliyorum :D

servera doluşalım beyler 😄 mailto:[email protected] ekleyin konuşalım. yeni bir guild açmak lazım.
O
onutek1 ⭐ 17y
Bende basladım 2 char la E_Cover & E_Cover1 Guild aranıyor okan bey guild projeniz warsa haber edin 😜 teskkrler.
D
dranzerr ⭐ 17y
rev6da sorunmu var ??? yenı acılan maya serverınde adamlar 101 lwl olmus bıle ??
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
rev6da sorunmu var ??? yenı acılan maya serverınde adamlar 101 lwl olmus bıle ??

sorun var ^^
_
_Prophecy_ ⭐ 16y
BU TASARLADIMIZ AVATARLARIN ARKADAN GORUNUSUNUDE ÇİZMEK ZORUNDAMIYIZ YOKSA SADECE ONDEN GORUNUSU YETERLIMI
_
_Prophecy_ ⭐ 16y
YOKMU CVP VEREBİLECEK OLAN

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: