ben halen oyundayım ama sbot'ta bir sorun var gibi npc'lerde pencereyi kapatamıyor lakin işlemleri yapıp gidiyor sorunsuzca kasıyor.
SILKROAD ONLINE UPDATE [ 16 ŞUBAT 2010 ]
· 38 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Login Girmiyo :SSSSSS Ya Bu Sorun Bildirseniz?
kim bildircek ?? 😄
Girin login error geçti 😄
client : v1.235
sbot : 1.60
bu bağlamda sro update yapmadı ve bende sorunsuzca çalışıyor sbot ile oyundayım ve kasıyorum.
🍺
Girdimmmm xDD Bide Şu Erkom Genereto Acılsaa 1000Silk Yuklucem 😄
Girdimmmm xDD Bide Şu Erkom Genereto Acılsaa 1000Silk Yuklucem :D
yükle ban ye 😄
şu türklerden kurtuluruz umarım.
ne demek istedin ??
ne demek istedin ??
şunu demek istiyor; serverlarda küfür eden sitelere sadece çalıp çırpıp için giren hiçbirşey üretmeden kan emici gibi yaşayanlardan kurtuluruz demek istiyor şimdi anlayabildin mi ?
ne demek istedin ??
şunu demek istiyor; serverlarda küfür eden sitelere sadece çalıp çırpıp için giren hiçbirşey üretmeden kan emici gibi yaşayanlardan kurtuluruz demek istiyor şimdi anlayabildin mi ?
ewt ilk başta şu turklerden dedi de kafam karıştı :S
En Guzelını Ben Yapıyom Kımseyle Muhattap Olmuyorum.Küfür Edeni Engelliyorum.Ama Çoluk Çocuk Kufur Edıyor Genelge Aklı Basında Olan Adamın Kufur Etmesı Normal Degıl 🙄
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
En Guzelını Ben Yapıyom Kımseyle Muhattap Olmuyorum.Küfür Edeni Engelliyorum.Ama Çoluk Çocuk Kufur Edıyor Genelge Aklı Basında Olan Adamın Kufur Etmesı Normal Degıl 🙄
wuhuu bayılıyorum bu VIP üyelere teşekkürler kuzum, bu arada imzanda ki logomuz değişeli yıllar oldu orayı değiştirirsen çok sevinirim ❤️
işte tam 1 karagümlüklüü 😊
KARŞIYAKARAGÜMRÜK
N
neverland48
⭐ 16y
SROBOT TA İSE GÜNCELLEME ÇK NADİR YAPILIYR SANRM 1 AYDIR KULLANMAKTAYIM ARKADAŞLAR 1 KERE GÜNCELLEME DENK GELDİ
HER GÜNCELLEMEDE BOT DA MI GÜNCELLENYR UPDATE OLUYOR?OHOOOO İŞİMİZ VAR YAAA
HER GÜNCELLEMEDE BOT DA MI GÜNCELLENYR UPDATE OLUYOR?OHOOOO İŞİMİZ VAR YAAA
bende katıldım çekilişe.
update bitti oyun açıldı ^^
K
karizma625
⭐ 16y
sdfdsasd
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap